Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ο πατέρας μου είναι διακριτικός σε όλες τις επιλογές της ζωής μου» (Photos)
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Ο πατέρας μου είναι διακριτικός σε όλες τις επιλογές της ζωής μου» (Photos)

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη φέτος αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό.

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι μία από τους τέσσερις κριτές του «The Voice» και όπως δηλώνει νιώθει πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το νέο τηλεοπτικό βήμα της.

Επίσης, η ίδια μιλά για το τραγούδι «Το κόκκινο ποτάμι», που ερμηνεύει, και έχει αγκαλιάσει το κοινό, αλλά και για τη διακριτική στάση που κρατάει ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης στις επιλογές της.


-Ικανοποιημένη από το νέο τηλεοπτικό βήμα σας;
«Νιώθω πολύ χαρούμενη που μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που όταν έρθει στη ζωή μου κάτι σαν πρόκληση, συνήθως το αποδέχομαι. Μέχρι σήμερα όλα αυτά βγήκαν σε καλό. Έμαθα πολλά, συνάντησα καινούργιους ανθρώπους, συνεργάστηκα με καινούργια άτομα και όλα αυτά ανανέωσαν την ενέργεια μου και με πήγαν ένα βήμα παρακάτω».


-Αν βρισκόσασταν στο πρώτο σκαλοπάτι της καριέρας σας, θα συμμετείχατε σε μουσικό talent show;
«Σε αυτή την ερώτηση δεν ξέρω αν θα είμαι ειλικρινής, διότι μιλάω εκ του ασφαλούς. Τότε που ξεκινούσα, δεν ένιωσα την ανάγκη να βάλω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία και αυτό ήταν μια επιλογή που λειτούργησε στη δική μου περίπτωση. Ίσως τώρα να επέλεγα κάτι άλλο. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λάθος και σωστό, υπάρχουν απλά διαφορετικές διαδρομές για τον καθένα».


-Ως coach, τι αναζητάτε στους διαγωνιζομένους;
«Την εσωτερική τους φλόγα και την ανάγκη να εκφραστούν. Προσπαθώ να ανακαλύψω τα παιδιά, ψάχνω τον τρόπο να τους φροντίσω, δίνοντας χρόνο και διαθεσιμότητα. Επιδιώκω να τους μεταφέρω -όσο πιο καθαρά μπορώ-την αγάπη μου για το τραγούδι και τα μεγάλα δώρα και μαθήματα που δέχτηκα από αυτό».


-Εκτός από το «The Voice», σε τι άλλο δραστηριοποιείστε αυτόν τον καιρό;
«Προσπαθώ να βρω χρόνο να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και τις ανάγκες μου, ώστε να δημιουργήσω το νέο πρόγραμμα που θα παρουσιάσω το χειμώνα στο "Anodos Live Stage. Θα βρίσκομαι εκεί από 1η Φεβρουαρίου. Παράλληλα, συνεχίζω να αναζητώ καινούργια τραγούδια για τη δισκογραφική δουλειά που θα ακολουθήσει».


-Νιώθετε ικανοποιημένη που το τραγούδι «Το κόκκινο ποτάμι», που ερμηνεύετε, προκαλεί συγκίνηση στο κοινό και το έχει αγκαλιάσει με αγάπη;
«Νιώθω όχι μόνο ικανοποίηση, μα και τεράστια χαρά. Είναι σημαντικό ένα τραγούδι που έχω ερμηνεύσει να περνάει και να διεκδικεί μια θέση στις καρδιές των ανθρώπων».


-Ο πατέρας σας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, τηρεί διακριτική στάση στις επιλογές σας;
«Ο πατέρας μου είναι διακριτικός σε όλες τις επιλογές της ζωής μου. Απολαμβάνει αυτό που μου συμβαίνει και το εκφράζει με κάθε τρόπο», είπε στον Tηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved