Χριστίνα Μπόμπα: «Ευτυχία είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ με τον Σάκη» (Photos)
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: «Ευτυχία είναι το χουχούλιασμα στον καναπέ με τον Σάκη» (Photos)

Φέτος και για πρώτη φορά την είδαμε σε έναν ρόλο διαφορετικό, σε αυτόν της παρουσίασης των backstage του The Voice.

Είναι το κορίτσι που με την υπέροχη εμφάνισή του δίνει μια διαφορετική νότα στο σόου μουσικής.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το τι είναι ευτυχία για την ίδια, τι ήταν αυτό που την έκανε να πει στο «The Voice» αλλά και για το αν και κατά πόσο η εξωτερική εμφάνιση βοηθά στα ρώτα βήματα.


Τι είναι για σένα ευτυχία;
«Ευτυχία είναι οι μικρές στιγμές που το μυαλό είναι στο τώρα. Που σταματάς να σκέφτεσαι και απολαμβάνεις τη στιγμή. Ευτυχία είναι το χουχουλιασμα στον καναπέ με τον Σάκη, ένα οικογενειακό τραπέζι με όσους αγαπάς, ένα γέλιο από καρδιάς με τους φίλους σου, μια ζεστή αγκαλιά, μια θέα που σου κόβει την ανάσα»


Πώς σου φαίνεται ο νέος τηλεοπτικός σου ρόλος ως παρουσιάστριας στο The Voice;
«Μου αρέσει πολύ. Ήταν μια πρόκληση για μένα, μια και δεν είχα εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση σε ρόλο παρουσιάστριας. Τώρα που έχει περάσει καιρός και έχω εξοικειωθεί, το απολαμβάνω πολύ. Σίγουρα η δραστηριότητα μου στα social media συνέβαλε στο να επιλεγώ και να μου γίνει η πρόταση. Απλώς η τηλεόραση είναι ένα τελείως διαφορετικό Μέσο. Ο digital χώρος έχει κυρίως αυθορμητισμό και το να αποτυπώνεις τη στιγμή, ενώ η ΤΥ έχει έναν ρόλο που πρέπει να υπηρετήσεις και ένα συγκεκριμένο project. Και οι δυο προσεγγίσεις για μένα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και χαίρομαι που μπορώ να ασχολούμαι και με τα δύο και να εξελίσσομαι σε αυτά»


Η εξωτερική εμφάνιση έχεις καταλήξει ότι βοηθάει ή αποτελεί τροχοπέδη σε ό,τι αποφασίσει μια εντυπωσιακή γυναίκα να δημιουργήσει στη χώρα μας; «Θα έλεγα πως τελικά βοηθάει, κυρίως στην πρώτη γνωριμία. Μια ωραία εμφάνιση είναι τόπο διαβατήριο όσο και τροχοπέδη. Ανοίγει πόρτες, αλλά θέλει διπλή προσπάθεια να αποδείξει κάποιος ότι έχει και το μυαλό και τις δεξιότητες για το κάθε εγχείρημα. Παρ' όλα αυτά η εξωτερική εμφάνιση είναι μόνο η πρώτη ανάγνωση και έπειτα οι γύρω σε αποδέχονται ή όχι με άλλα κριτήρια, κυρίως μετράει το αν είσαι καλός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος»

Ως προσωπικότητα ρισκάρεις επαγγελματικά, όταν ακόμα στην αρχή της καριέρας σου σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρεία διέκοψες τη συνεργασία σου ακολουθώντας τον τότε σύντροφο σου και νυν σύζυγο σε μια νέα περιπέτεια με ευτυχές τέλος.

«Ρισκάρω, ναι, αλλά παίρνω υπολογισμένα ρίσκα. Δηλαδή ρίσκα με καλές πιθανότητες ότι θα έχουν καλή εξέλιξη. Όταν εγκατέλειψα τη δουλειά μου, στο μυαλό μου είχα να βάλω μπρος τις επιχειρηματικές μου ιδέες. Το ότι εξελίχθηκε η ζωή μου διαφορετικά ήταν κάτι που αγκάλιασα και αγάπησα. Δεν θα ονόμαζα εφήμερη τη δημιουργία περιεχομένου, μπορεί να αλλάξει η πλατφόρμα και στο μέλλον να-μην-είναι το Instagram ή το Υοutube, αλλά πάντα θα μπορείς να μιλάς και να δημιουργείς υλικά σχετικά με αυτά που αγαπάς. Για μένα λοιπόν στόχος δεν είναι να αλλάξω αυτό που κάνω, αλλά να συνεχίζω να χτίζω περισσότερα πράγματα και να είμαι όλο και πιο δημιουργική και παραγωγική», λέει στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved