Γέννησε η Κλέλια Πανταζή! Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού μέσα από το μαιευτήριο! (photos)
Showbiz

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή! Οι πρώτες φωτογραφίες του μωρού μέσα από το μαιευτήριο! (photos)

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Κλέλια Πανταζή και φυσικά είναι τρισευτυχισμένη! 

Την είδηση έκανε γνωστή η αδελφή της Άννυ Πανταζή και φυσικά όλη η οικογένεια πετάει στον έβδομο ουρανό από χαρά για τον ερχομό του νέου μέλους.

Η αγαπημένη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ώρες ένα υγιέστατο αγοράκι. Λίγους μήνες πριν είχε γεννηθεί η ανιψιά της, κόρη της αδελφής της Άννυ, με την οποία η Κλέλια είναι πολύ δεμένη.

Η Κλέλια Πανταζή το τελευταίο διάστημα μετρούσε αντίστροφα τον χρόνο και φυσικά ανυπομονούσε να κρατήσει για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον πρίγκιπά της. Τρισευτυχισμένος, φυσικά και ο μπαμπάς, ο σύζυγος της Κλέλιας Λευτέρης Τσάκαλος ο οποίος περίμενε με την ίδια ανυπομονησία τον... πελαργό.

Ήδη το δωμάτιο του μαιευτηρίου της νέας μανούλας έχει κατακλυστεί από υπέροχα μπλε μπαλόνια, αρκούδους και λουλούδια από φίλους και συγγενείς που έμαθαν τη χαρμόσυνη είδηση και έσπευσαν να υποδεχτούν και εκείνοι με τη σειρά τους και τον δικό τους τρόπο το νέο μέλος της οικογένειας.

Δείτε στην παρακάτω gallery την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο που δημοσίευμα η Άννυ Πανταζή και έκανε repost η ευτυχής μανούλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved