Κατερίνα Κακοσαίου:Η κούκλα κόρη του Πλούταρχου σπουδάζει βιολογία αλλά θέλει να γίνει τραγουδίστρια
Showbiz

Κατερίνα Κακοσαίου:Η κούκλα κόρη του Πλούταρχου σπουδάζει βιολογία αλλά θέλει να γίνει τραγουδίστρια

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει αποκτήσει μία καταπληκτική πολύτεκνη οικογένεια που δείχνει να έχει όλες τις απαραίτητες ισορροπίες ώστε τα μέλη της να είναι ευτυχισμένα. 

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Κακοσαίου, πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή με τη σύζυγό του Μαρία οι οποίοι έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Γιώργο που ήδη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική, τον Κωνσταντίνο, την Ελεωνόρα και την Παναγιώτα.

Η δεσποινίδα Κακοσαίου, λοιπόν, μοιάζει πολύ τόσο στον διάσημο πατέρα της όσο και στη μητέρα της Μαρία. Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έχουν σκύψει πάνω από τα "θέλω" όλων των παιδιών τους και τους βοηθούν να ανοίξουν τα φτερά τους προς όποια κατεύθυνση εκείνα επιθυμούν.

Μπορεί η Κατερίνα προς το παρόν να σπουδάζει Βιολογία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, όμως δείχνει να έχει βλέψεις και μάλιστα πολύ... βάσιμες για το ελληνικό πεντάγραμμο.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει όποιος επισκέπτεται την προσωπική της σελίδα στο Instagram όπου ανεβάζει όμορφα βίντεο όπου τραγουδάει με τον αδελφό ή τον πατέρα της, θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τελειοποιηθεί και να κάνει το επαγγελματικό της ντεμπούτο ως τραγουδίστρια όταν θα είναι έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου τραγουδάει με τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/BmI4M17hjL3

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την Κατερίνα σε ντουέτο με τον επίσης ταλαντούχο αδελφό της Γιώργο Κακοσαίο.

https://www.instagram.com/p/BmB-0DoDjnV

Μέχρι τότε, η Κατερίνα απολαμβάνει τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο μοιράζοντας τη ζωή της ανάμεσα στο πατρικό της και το σπίτι της στο νησί της Αφροδίτης, τραγουδάει συνέχεια για να τελειοποιηθεί και έχει την απόλυτη στήριξη από τους γονείς της που το μόνο που θέλουν είναι να τη βλέπουν ευτυχισμένη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved