Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για την Ελληνίδα ηθοποιό με τα δίδυμα αγόρια της! Οι τρυφερές φωτό (pics)
Showbiz

Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα για την Ελληνίδα ηθοποιό με τα δίδυμα αγόρια της! Οι τρυφερές φωτό (pics)

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι πολύ ξεχωριστά για τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό και την οικογένειά της, ειδικά τώρα που τα δίδυμα αγοράκια της έχουν μεγαλώσει και μπορούν να μπουν στο πνεύμα των ημερών. 

Οι όμορφοι μπόμπιρες της γλυκιάς μανούλας ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2017 και από εκείνη την ημέρα σκόρπισαν την απόλυτη ευτυχία στην ίδια και στον σύζυγό της. Από τότε, εκείνη έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή τους και φυσικά κάθε φορά που βλέπει στα πρόσωπά τους το χαμόγελο, είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή της στο γεγονός ότι επέλεξε να απέχει από κάτι που αγαπάει πάρα πολύ, το θέατρο.

Οι πιτσιρικάδες προσφάτως βρέθηκαν με τη μητέρα τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και έδειξαν ενθουσιασμένα μπροστά στη θέα του τεράστιου -γεμάτου λαμπιόνια- χριστουγεννιάτικου δέντρου που έχει στολιστεί στον προαύλιο χώρο.

Ο Δαναός-Θεόδωρος και ο Φοίβος-Αρίωνας όπως θα βαφτιστούν τα γλυκύτατα αγοράκια, όπως τουλάχιστον αποκάλυψε η όμορφη ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της, απόλαυσαν τη βόλτα τους αυτή στο εμπορικό και σίγουρα τώρα περιμένουν να έρθει ο Άγιος Βασίλης για να τους φέρει τα δώρα που έχουν ονειρευτεί.

Όσο για την ευτυχή μαμά, δείχνει να απολαμβάνει την οικογενειακή ευτυχία της, έχοντας πάντα στην αγκαλιά της τα αγοράκια της τα οποία από τότε που ήρθαν στον κόσμο, έχουν αλλάξει για πάντα τη ζωή της.

Δείτε φωτογραφίες τους στην πρόσφατη χριστουγεννιάτικη εξόρμησή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved