Πέτρος Λαγούτης: Μιλά για τον εθισμό στον τζόγο: «Καις ανθρώπους χωρίς να το καταλάβεις»
Showbiz

Πέτρος Λαγούτης: Μιλά για τον εθισμό στον τζόγο: «Καις ανθρώπους χωρίς να το καταλάβεις»

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον εθισμό του στον τζόγο!

Ο Πέτρος Λαγούτης καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» τόνισε: «Ο τζόγος είναι ένας εθισμός από τους πιο σκληρούς, τους πιο δύσκολους και τους πιο ύπουλους, είναι μεγάλη αλήθεια αυτό. Έχει πολλές παγίδες»!

Και τόνισε: «μέχρι ένα σημείο είναι κοινωνικά αποδεκτός. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιος έναν κοινωνικό παίκτη και πότε αυτός χάνει το όριο και γίνεται τζογαδόρος».

Και υπογράμμισε ο Πέτρος Λαγούτης: «Όταν ξεπερνάς τα όρια, στους άλλους εθισμούς φαίνεται στον τζόγο δεν φαίνεται. Αργεί να φανεί. Στον τζογαδόρο φαίνεται όταν πια είναι στα όρια της καταστροφής. Ο τζογαδόρος σιγά σιγά χάνει τα πάντα. Τα πάντα. Χάνει τη δουλειά του… Με την έννοια, όχι, δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά αλλά άρχισα να κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Άρα άρχισα να γίνομαι κάποιος άλλος. Είχα ανάγκη από χρήματα “τώρα και γρήγορα”. Έφευγαν τα κριτήρια και άρχισα να κάνω στην τηλεόραση πράγματα που μπορεί να μην τα έκανα ποτέ»!

Και δήλωσε ο ηθοποιός: «Εκπτώσεις στη δουλειά και γίνονται περίεργες οι σχέσεις με τους ανθρώπους. Αρχίζεις να έχεις ανάγκη βοήθειας, είτε οικονομικής είτε άλλης, αλλά πλησιάζεις τους ανθρώπους μόνο για βοήθεια. Ο άλλος, ακόμα και φίλος να είναι, κάποια στιγμή το καταλαβαίνει και αρχίζει να ξενίζει. Οπότε καις ανθρώπους, καις σχέσεις και χωρίς να το καταλάβεις έχεις γίνει ένας άλλος που σε κυβερνάει ο εθισμός»!

Και κατέληξε λέγοντας: «πρέπει να φτάσεις σε έναν προσωπικό πάτο, μια περίοδο που προσπαθείς να κρατηθείς από τα μαλλιά σου και λες ότι δεν πάει άλλο οπότε καλείσαι να ζητήσεις βοήθεια από ειδικούς»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Μεσάνυχτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved