Για ποιους celebrities ήταν γρουσούζικο το 2019 στα προσωπικά τους; (Photos)
Showbiz

Για ποιους celebrities ήταν γρουσούζικο το 2019 στα προσωπικά τους; (Photos)

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και ζήσαμε πολλά και διάφορα. 

Εκτός από ευχάριστα όμως είχαμε και πολλές δυσάρεστες ειδήσεις.

Οι αγαπημένοι celebrities της ελληνικής showbiz, μας απασχόλησαν για διάφορα θέματα, αλλά πολλοί από αυτούς μας απασχόλησαν με τα προσωπικά τους.

Για κάποιους το 2019 δεν ήταν και τόσο τυχερό, ενώ θα το λέγαμε και γρουσούζικο, αφού είδαν τίτλους τέλους να πέφτουν στις σχέσεις τους.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι επώνυμοι χώρισαν το 2019:

Ένας πρόσφατος χωρισμός, ο οποίος μας ξάφνιασε κιόλας θα λέγαμε, ήταν αυτός της πρωταγωνίστριας των «Άγριων μελισσών», Μαρίας Κίτσου με τον σύντροφό της, Μίνω Μάτσα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο και όλα έδειχναν πως πάνε υπέροχα ανάμεσά τους.

Όμως, ήρθε ξαφνικά το τέλος στον έρωτά τους!

Άλλο ένα ζευγάρι που τράβηξε χωριστούς δρόμους ήταν ο Άλκης Κούρκουλος με την Μαρία Δημάκου.

Ήταν μαζί ένα χρόνο, κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, όμως πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο ξαφνικός γάμος τους είχε αιφνιδιάσει τους πάντες, αφού έγινε γνωστός την τελευταία στιγμή, ενώ οι καλεσμένοι ήταν πολλοί λίγοι. Το ίδιο όμως μας αιφνιδίασε και ο ξαφνικός τους χωρισμός.

Ο λόγος φυσικά για τον Ορέστη Τζιόβα και την Κατερίνα Φλώρου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου κι ο Τριαντάφυλλος Σερέτης ήταν άλλο ένα από τα ζευγάρια που τράβηξαν χωριστούς δρόμους φέτος. Παρά το ότι έχουν χωρίσει, δεν έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο instagram όπως συνηθίζεται!

Παρελθόν αποτελεί από τη ζωή της Δανάης Μπάρκα η σχέση που διατηρούσε τα τελευταία επτά χρόνια με τον βολεϊμπολίστα Πάνο Αδαμόπουλο.

«Μόλις χώρισα!», δήλωσε πρόσφατα η ταλαντούχα ανερχόμενη ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπουλου, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον βολεϊμπολίστα Πάνο Αδαμόπουλο.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν και στη σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον Πάνο Μουζουράκη και είναι οριστικοί. Μάλιστα, αμέσως αφού ήρθε στη δημοσιότητα το γεγονός ότι χώρισαν, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Πάνου Μουζουράκη με νέα συνοδό.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έσκασε τη βόμβα.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό του και μας άφησε άφωνους.


Ο Άκης Πετρετζίκης χώρισε από την σύντροφό του Μιρένια Παπαδιονυσίου και η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό».

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή Το πρωινό ότι χώρισε από την Ιλένια Ουίλιαμς, μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Όλοι πίστευαν πως το ζευγάρι, αργά ή γρήγορα θα παντρευόταν και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής, ερωτώμενος αν θα... το πάρει το κορίτσι, έλεγε πως κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό.

Δυστυχώς όμως χώρισαν.

Πριν από λίγο καιρό χώρισαν-οριστικά αυτή τη φορά και η Αθηνά Χρυσαντίδου με τον Δώρο Παναγίδη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Power of love, όμως η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ.

Εκείνος υπήρξε πρώην σύντροφος πασίγνωστης παρουσιάστριας, εκείνη έγινε ευρέως γνωστή στα καλλιστεία, όταν πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα και τον πρώην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Γιώργο Κοτσοβό που τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Και ενώ πίστευαν πολλοί ότι αυτό το ζευγάρι θα το δούμε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, τελικά χώρισε!

Ο λόγος για τον Νίκο Οικονομόπουλο και την Ευαγγελία Αραβανία Αραβανή.

Σαν βόμβα είχε σκάσει και ο χωρισμός της Σίσσυς Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Μάλιστα το ανακοίνωσαν μέσω Instagram, αφού έκαναν και οι δύο την ίδια ανάρτηση!

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου τον Φεβρουάριο.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα προβλήματα που είχαν στη σχέση τους εξαιτίας της απόστασης, αφού εκείνος ήταν στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της δουλειάς του.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νάσος Αναστασόπουλος έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον και έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες.

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε καν να γιορτάσει την πρώτη επέτειο της σχέσης του, παρότι στην αρχή όλα έµοιαζαν ιδανικά ανάµεσά τους.

Κι όμως δεν ήταν μόνο αυτοί οι χωρισμοί!

Ήταν κι άλλοι πολλοί...

Δείτε μερικά ακόμα ζευγάρια που χώρισαν το 2019 στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved