Τα νέα καυτά ειδύλλια της ελληνικής σόουμπιζ που γεννήθηκαν μέσα στο 2019 (Photos)
Showbiz

Τα νέα καυτά ειδύλλια της ελληνικής σόουμπιζ που γεννήθηκαν μέσα στο 2019 (Photos)

«Καυτά» ειδύλλια, μεγάλοι έρωτες και οι παπαράτσι να τρέχουν πίσω τους για ένα φωτογραφικό «κλικ».

Το 2019 σε λίγες ημέρες μας “αποχαιρετά” και το gossip-tv.gr συγκέντρωσε όλους εκείνους τους νέους έρωτες που γεννήθηκαν και άνθισαν μέσα στη χρονιά που φεύγει.

Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςΛένα Δροσάκη

Πριν από έναν περίπου τρεις μήνες ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη. Ήταν αρχές Απριλίου όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες πως ο ηθοποιός βρήκε και πάλι τον έρωτα στα μάτια της συνάδελφου του. Όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, υπογραμμίζοντας ότι ο Αλέξανδρος δείχνει να είναι καλύτερα από ποτέ.

Βίκυ ΚάβουραΓιώργος Βίγκος


Ερωτευμένη είναι η Βίκυ Κάβουρα. Ποιος είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της; Πρόκειται για τον Γιώργο Βίγκο, πολιτικό μηχανικό στο επάγγελμα και γιο της διευθύνουσας συμβούλου της Brainstorm, Ελένης Αντωνιάδου. Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του ενώ οι έξοδοι τους όλο και πληθαίνουν.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik


Μπορεί μέχρι πρότινος να ακούγονταν διάφορα περί σχέσης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όμως εδώ και περίπου δύο μήνες είναι ερωτευμένη με άλλον τραγουδιστή. Αυτή τη φορά με τραγουδιστή από τον χώρο της ράπ και συγκεκριμένα τον Snik. Η Ηλιάνα και ο Snik λοιπόν είναι το νέο καυτό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Φιλίτσα Καλογεράκου - Γιάννης Ζαραφωνίτη

Τέλος Γενάρη μάθαμε τη νέα σχέση της Φιλίτσας Καλογεράκου με τον Γιάννη Ζαραφωνίτη. Το ζευγάρι αρχές του 2019 έκανε την πρώτη του κοινή εµφάνιση. Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» στην πρεµιέρα της παράστασης «Η ιστορία της Ελλάδας Αλλιώς» στο θέατρο «Χυτήριο», αλλά κινήθηκαν διακριτικά και χωρίς να δώσουν αφορµή για σχόλια στους παρευρισκόµενους. Και οι δύο προτιµούν να κρατούν χαµηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή.

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης

Από πέρυσι κυκλοφορούσε η φήμη ότι είναι ζευγάρι με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, όμως τελικά εκείνη έχει χαρίσει την καρδιά της σε άλλον άνδρα! Η ίδια αποφάσισε να αφήσει τον κόσμο να λέει ότι θέλει και να αφοσιωθεί στον έρωτά της για τον Λάμπρο Λάζαρη ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης.Το ζευγάρι πλέον κάνει δημόσιες εμφανίσεις και δεν κρύβει τον έρωτά του.

Αλεξάνδρα ΠαλαιολόγουΣωτήρης Χατζάκης

Τον έρωτα βρήκε στα μάτια του Σωτήρη Χατζάκη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Πολλοί γνώριζαν ότι οι δυο τους πέρα από επαγγελματική σχέση συνδέονταν και με μία καλή φιλία, που τελικά κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης

Μπορεί για κάποιους ανθρώπους η σχέση εξ αποστάσεως να είναι αυτό που λέμε “δεν παλεύεται”, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης όμως έχουν άλλη άποψη. Ο ερωτάς τους γεννήθηκε εν μέσω καλοκαιριού και σύμφωνα με πληροφορίες καλά κρατεί με την ίδια να είναι τρελά ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Ευγενία Δημητροπούλου-Δημήτρης Ρουσσέτος

Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον γλύπτη Δημήτρη Ρουσσέτο. Το ζευγάρι λέγεται πως είναι μαζί από τις αρχές του 2019 και δείχνουν αρκετά ταιριαστοί.

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι τρελά ερωτευμένη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» μετά την τελευταία της σχέση που πολυσυζητήθηκε, αποφάσισε να μην μιλήσει ξανά για την προσωπική της ζωή! Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης είναι μαζί εδώ και κάμποσους μήνες και είναι full in love!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι τρελά ερωτευμένη! Η παρουσιάστρια έχει βρει νέο αμόρε! «Αφού δεν κάνει κάτι τηλεοπτικά η Κωνσταντίνα, κάνει κάτι στα προσωπικά της… Δείπνησε σε ιταλικό εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό με νέο σύντροφο, είναι πολύ σικάτος και έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες… Είναι ένας κύριος μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας», είχε ειπωθεί στην εκπομπή Το Πρωινό.

Νίκος Καρβέλας - Έλενα Φερεντίνου

Τρία ολόκληρα χρόνια μετά το χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια, ο Νίκος Καρβέλας γύρισε οριστικά σελίδα στην προσωπική του ζωή και ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της νέας του συντρόφου. Το όνομά της είναι Το όνομά της είναι Έλενα Φερεντίνου και μάλιστα ο Νίκος Καρβέλας της έγραψε το νέο της τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Ειρήνη ΠαπαδοπούλουΑλέξανδρος Πασχαλάκης

Η Θεσσαλονίκη φαίνεται πως της πάει πολύ καθώς, πέρα από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις στο θέατρο και στο νυχτερινό κέντρο, υπάρχει η φήμη πως είναι ζευγάρι με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρελά

Ο τραγουδιστής, ηθοποιός και κριτής του The Voice, Πάνος Μουζουράκης μετά το χωρισμό του από την Μαρία Σολωμού βρίσκεται πλέον σε νέα σχέση. Ο λόγος για την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά με την οποία ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζεται πλέον τις ίδιες ανησυχίες και μάλιστα το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί μαζί στο Λος Άντζελες σε πρόσφατο κοινό τους ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved