GNTM: Ποιος χωρισμός; Ο Ινδός σύντροφος της Ίλντα εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τα γενέθλιά της
Showbiz

GNTM: Ποιος χωρισμός; Ο Ινδός σύντροφος της Ίλντα εκφράζει δημόσια την αγάπη του για τα γενέθλιά της

GNTM: Μπορεί προσφάτως να βγήκαν φήμες που θέλουν την Ίλντα Κρόνι την οποία γνωρίσαμε μέσα στο ριάλιτι μοντέλων να έχει χωρίσει από τον Ινδό σύντροφό της, όμως εκείνος εκφράζεται δημόσια για εκείνη με τα πιο τρυφερά λόγια!

Ο λόγος για τον Ashish Kapoor, ο οποίος μάλιστα είναι σταρ του Bollywood και πολύ δημοφιλής στην πατρίδα του. Όπως είχε εκμυστηρευτεί πριν από λίγο καιρό η Ίλντα για εκείνον σε συνέντευξή της:

«Με το που αποχώρησα από το GNTM πήγα στην Ινδία. Ισχύει ότι ο σύντροφός μου είναι σταρ του Bollywood. Είμαστε μαζί περίπου 2.5 χρόνια. Δούλευα στην Ινδία και μας χώρισε το GNTM. Με παρακολουθούσε, αλλά δεν καταλάβαινε και πολλά».

Όσο για τον τρόπο που καταφέρνουν να επικοινωνήσουν, η Ίλντα Κρόνι είχε αποκαλύψει: «Μιλάμε στα αγγλικά. Προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω στην Ελλάδα, αλλά δε θέλω να διακόψω στο εξωτερικό. Του συντρόφου μου του άρεσε πάρα πολύ η πορεία μου και η εξέλιξή μου στο GNTM. Περίμενε πως θα πάω τελικό αλλά χάρηκε πάρα πολύ»!

Τώρα ο Ινδός ηθοποιός διαλύει μονομιάς τις φήμες περί χωρισμού, αναρτώντας ένα πολύ τρυφερό ποστ με αφορμή τα γενέθλιά της: «Σου εύχομαι χαρούμενα 25, Ίλντα. Σου εύχομαι όλη την επιτυχία, την αγάπη και την ευλογία γι’ αυτή τη μέρα και για κάθε μέρα της ζωής σου. Ο Θεός να σου χαρίζει υγεία, πλούτο, ευτυχία και αγάπη όπου και να βρίσκεσαι. Να έχεις υπέροχα γενέθλια. Σ’ αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ashish Kapoor στον προσωπικό του λογαριασμό και μάλιστα συνόδευσε το μήνυμά του με μία κοινή τους φωτογραφία. Δείτε την παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved