Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχεις στολίσει ακόμα; Αντέγραψε το δέντρο της και όλοι θα μιλούν γι' αυτό
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δεν έχεις στολίσει ακόμα; Αντέγραψε το δέντρο της και όλοι θα μιλούν γι' αυτό

Η Ελένη Μενεγάκη έχει στολίσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα στην showbiz και αν δεν έχεις προλάβει να στολίσεις το δεντράκι στο σπίτι σου, πάρε ιδέες και σίγουρα όλοι οι φίλοι σου θα μιλούν γι’ αυτό!

Η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της, τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και καλούς φίλους στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στα Μελίσσια στα τέλη Νοεμβρίου, λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου!

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου μαζεύτηκαν συγγενείς και φίλοι στο σπίτι της στα Μελίσσια και όλοι μαζί στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που είναι πράγματι εντυπωσιακό!

H Ελένη στολίζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο δέντρο στο σαλόνι της!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής της για την ημέρα του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι της: «Εντυπωσιάστηκα με τον στολισμό στο πλατό μας και δεν το περίμενα γιατί και εμείς χθες στολίσαμε στο σπίτι μας και εννοείται το ευχαριστήθηκα γιατί όταν το σπίτι σου γεμίζει με παιδιά τα δικά σου, των φίλων σου, συγγενείς και έχεις μία ωραία, αγαπησιάρικη και γιορτινή διάθεση… εμείς μετά από αυτό τι άλλο να μας συγκινήσει;»!

H Ελένη στολίζει κάθε χρόνο ένα μεγάλο δέντρο στο σαλόνι της και λατρεύει όπως έχει πει και εκείνη τις μπορντό και τις χρυσές μπάλες!

Δες στην gallery που ακολουθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελένης Μενεγάκη και σίγουρα θα εντυπωσιαστείς και θα το αντιγράψεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved