Σόφη Πασχάλη: Ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει και η αποκάλυψη: «Έζησα την απογοήτευση» (Pics)
Showbiz

Σόφη Πασχάλη: Ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει και η αποκάλυψη: «Έζησα την απογοήτευση» (Pics)

Από τα ωραιότερα κείμενα που έχουμε ποτέ διαβάσει λίγο πριν ο παλιός ο χρόνος μας… αποχαιρετήσει!

Η Σόφη Πασχάλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκεί οπού εκτός από φωτογραφικά κλικ, μοιράζεται και τις σκέψεις της με τους followers της κάνει τον απολογισμό της.

Πόσο πολύ θα συμφωνήσετε όλοι λίγο ή πολύ!


«Ο απολογισμός της χρονιάς! Ήταν μια χρόνια με ανάμεικτα συναισθήματα για μένα. Από τη μια έζησα τον ενθουσιασμό στο μέγιστο, κ από την άλλη την απογοήτευση καθώς ένιωσα κ τις τρικλοποδιές που μου έβαλαν. Ξένοι; Όχι. Γνωστοί; Μα φυσικά. Θύμωσα, στεναχωρήθηκα, απομακρύνθηκα κ τί κατάλαβα; Τον εαυτό μου λιγόστεψα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για τις δράσεις των άλλων. Μπορείς όμως να αλλάξεις την αντίδραση σου στο όποιο γεγονός κ από τον θυμό να περάσεις στη συγχώρεση. Δεν φταίει ο άλλος για αυτό που κάνει ή για αυτό που είναι. Αστον να είναι. Μια οπτική.. αδιαφόρησε. Μια άλλη, Αγκάλιασε τον.

Μπορείς; Ίσως να το έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη από όσο φαντάζεσαι. Αν θες να γνωρίσεις πραγματικά έναν άνθρωπο μην κοιτάς μόνο τις δράσεις του που προέρχονται από το συνειδητό νου, κοιτά κ τις αντιδράσεις του που προέρχονται από το υποσυνείδητο. Εκεί θα καταλάβεις πραγματικά. Κανείς δεν ζει σε έναν τέλειο κόσμο, πώς αντιδρούμε στο καθετί είναι αυτό που μας ξεχωρίζει. θέλει προσήλωση κ χρόνια δουλειάς για να μεγαλώσει η αγάπη μέσα μας, αντί του μένους. Κ Θα μου πεις, γιατί στα λέω όλα αυτά;.. γιατί θεωρώ σημαντικό να σου πω ότι ακόμα κ οι άνθρωποι που έχουν επιλέξει τη θετική προσέγγιση δεν ζούνε σε έναν ονειρικό κόσμο. Τον πόνο κ τα πισωμαχαιρωματα τα βιώνουν κ αυτοί.

Ωστόσο, Τον κόσμο των συναισθημάτων μας τον διαμορφώνουμε μόνοι μας! Η επιμονή στο καλό είναι θησαυρός! Κ αν επιμείνεις, το καλό σε ανταμείβει με ακόμα περισσότερο καλό! Επίσης θεωρώ ότι ο λογαριασμός του καθενός είναι κ το δικό του ημερολόγιο, με τη μόνη διαφορά ότι αυτό το ημερολόγιο έχει κοινή θέα. Θεωρώ ότι ο ένας βοηθά τον άλλον. Αν ένα πράγμα κρατάω από αυτή τη χρονιά μέσα στη καρδιά μου είναι το ταξίδι μου στην Αφρική. Ότι έζησα εκεί έγινε η κινητήριος δύναμη μου! Εκεί η αγάπη πρωταγωνιστούσε, η άυλη μορφή του δώρου ήταν πιο σημαντική από την υλική.. θυμόσουν περισσότερο πώς να είσαι άνθρωπος! Για τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που έχω κοντά μου θέλοντας να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που υπάρχουν. Όπως λένε κ στην Αφρική κ το έχω κρατήσει. Harambee.. όλοι μαζί μπορούμε! Η αγάπη στο τέλος θα κερδίσει..», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved