Μενεγάκη για Κορομηλά: «Ένιωθα ένα κόμπο στην καρδιά μου, ένα κενό…» (Videos & Photos)
Showbiz

Μενεγάκη για Κορομηλά: «Ένιωθα ένα κόμπο στην καρδιά μου, ένα κενό…» (Videos & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη πρόβαλε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου και μίλησε και εκείνη για τη σχέση τους αλλά και πήρε θέση για όλα.

Η Ρούλα Κορομηλά σε μία εκ βαθέων συνέντευξη μίλησε πρώτη φορά για τις 10 εξωσωματικές που έκανε προκειμένου να γίνει μαμά αλλά και τις δύο προσπάθειες να υιοθετήσει παιδί και δεν τα κατάφερε. Η Ρούλα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ουδέποτε υπήρχε κόντρα με την Ελένη!

Μετά το απόσπασμα η Ελένη Μενεγάκη την ευχαρίστησε για όλα όσα είπε καιδ εν δίστασε να πει: "Επειδή νομίζω πως ακόμη κι αν δεν το έχεις σπουδάσει, μπορείς να καταλάβεις τους ανθρώπους όταν σου μιλάνε, η Ρούλα χθες πραγματικά νομίζω πως ήταν με την ψυχή της εκεί. Δεν πήγε για να πάει. Θέλω να μείνω λίγο στο κομμάτι μωρού. Καμιά φορά σχολιάζουμε τους ανθρώπους αν κάνουν ή δεν κάνουν παιδί… Και δεν σκεφτόμαστε ποτέ ότι και οι άλλοι άνθρωποι που τους κρίνουμε, είναι σαν κι εμάς. Δε μπορεί μόνο εμείς να θέλουμε να αποκτήσουμε μωρό. Συμβαίνει και στους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση. Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους."

και υπογράμμισε η Ελένη Μενεγάκη: Και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά τα θέματα, γιατί ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, πονάμε. Εμένα αυτό το κομμάτι της Ρούλας χθες με άγγιξε. Θα το πω και θα μιλήσω για μένα. Όσες διακρίσεις μου χάρισε αυτή η δουλειά, πιστεύω πως θα ένιωθα έναν κόμπο στην καρδιά μου. Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα με πονούσε. Όπως ένιωσα πως αυτό το κομμάτι έμεινε κενό μέσα στην καρδιά της. Ας είμαστε λίγο πιο καλοί άνθρωποι με τους ανθρώπους. Όλοι μας»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Ελένη και όλα όσα είπε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved