Ισαβέλλα Βλασιάδου: H αποκάλυψη για τους «Αυθαίρετους» τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή (Pics)
Showbiz

Ισαβέλλα Βλασιάδου: H αποκάλυψη για τους «Αυθαίρετους» τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή (Pics)

«Τοίχε, τζους!»Η αξέχαστη ατάκα της Ισα­βέλλας Βλασιάδου στο «Ραντεβού στα τυ­φλά» του 1991 έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση!

Η γνωστή ηθο­ποιός μπορεί να «απογείωσε» τότε το τηλε­παιχνίδι γνωριμιών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τη Βάσια Τρίφυλλη ωστόσο στην καθημερινή της ζωή δεν έχει «σταυρώσει» επιτυχημένο προξενιό μεταξύ φίλων της.

Η Ισαβέλλα Βλασιάδου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τους «Αυθαίρετους», την πιο δυνατή στιγμή της καριέρας της αλλά και για το αν είναι ένα έτοιμη για ένα δυνατό comeback στην τηλεόραση.

Η πρώτη δυνατή στιγμή στην καριέρα σας;

«Στη Επίδαυρο στα 18 μου με την «Ελένη» του Ευριπίδη, με τον Ανδρέα Βουτσινά»

Η συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλά­κη στο σανίδι;

«Φοβερή εμπειρία, τη θαύμαζα πολύ. Απίθα­νο χιούμορ, χαλαρή και καθόλου αυστηρή. Άβαφη ήταν ακόμα πιο όμορφη. Είχε επι­δερμίδα μικρού παιδιού»

Μεγάλο το χτυποκάρδι στο πρώτο γύρι­σμα για τους «Αυθαίρετους»;

«Ρωτήστε με αν κοιμήθηκα τα προηγούμε­να βράδια! Στο όρντινο με είδαν οι βασικοί ηθοποιοί και με «ζύγιζαν» αν θα τα πάω κα­λά. «Ποια είναι αυτή; Λες να είναι ατάλαντη;» θα σκέφτονταν. Μόλις ολοκληρώθη­κε η πρώτη σκηνή, τότε όλο το καστ ήρθε, με αγκάλιασε, μου είπαν πολλάμπράβο».

«Βαριά χαρτιά» οι πρωταγωνιστές...

«Θυμάμαι πως ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης, αστειευόμενος μάλιστα, τους έλε­γε «οι μούρες», εννοώντας τον Χρήστο Βαλαβανίδη, τον Δημήτρη Πουλικάκο και τον Θέμη Μάνεση»

Πολύ πειστική και ως Ντολόρες! Ισπανικά γνωρίζατε;

«Ναι! Από παιδί μου άρεσε να μαθαίνω ξένες γλώσσες και στη Θεσσαλονίκη έκανα μαθή­ματα ισπανικών και, επιπλέον, κοπτική, ρα­πτική , τζούντο και ιταλικά, που δεν τα τελεί­ωσα και τα μιλάω «τσάτρα πάτρα».

Στα «Αλλα κόλπα», πώς κερδίσατε τον ρό­λο δίπλα στον Βλάσση Μπονάτσο;

«Πέρασα από οντισιόν μαζί με άλλους ηθο­ποιούς, όπως η Εβελίνα Παπούλια, αλλά τελικά, ναι, με επέλεξαν και συνεργάστηκα με έναν...τυφώνα!»

Είστε έτοιμη για ένα δυνατό comeback στο θέαμα...

«Τώρα ,ναι. Είχα απομακρυνθεί λίγο μετά τις -απληρωσιές που βιώσαμε στους «Βασιλιάδες» - ευτυχώς, τα πήραμε τα χρήματά μας έπειτα από μεγάλο αγώνα... Όμως, είμαι ετοι­μοπόλεμη, κανόνα που μας δίδαξε ο αείμνη­στος Ανδρέας Βουτσινάς, ο οποίος έλεγε μό­νο σοφά πράγματα. Μας δίδαξε πως πρέπει να είμαστε «ζεστοί», σε φόρμα, γυμνασμένοι και αδύνατοι. Δεν περιμένω τίποτα, είμαι χαλαρή. Αν όμως προέκυπτε ένας ρόλος, θα το χαιρόμουν, γιατί το παιδάκι μου μεγάλωσε», λέει η ίδια στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved