Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ποιος νοιάζεται με ποια έχω σχέση;»
Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ποιος νοιάζεται με ποια έχω σχέση;»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, γοητευτικός ,σκληρός και ειλικρινής, αποκαλύπτει κρυμμένες πτυχές του εαυτού του.

 

 


Γιατί γίνατε ηθοποιός;
«Όσο περνά ο καιρός, καταλαβαίνω πως είναι το μοναδικό επάγγελμα που με εξέφραζε από παιδί. Αυτό ονειρευόμουν να κάνω , με είχε εντυπωσιάσει παρακολουθώντας παραστάσεις, κι έλεγα στον εαυτό μου πως αυτό που βλέπω να κάνουν οι ηθοποιοί επί σκηνής, θα ήθελα πολύ να το ζήσω. Το επάγγελμά μας μπορεί να έχει κόπο και πολύ αγώνα, αλλά είναι τόσο όμορφο αυτό το “ταξίδι” .Από την άλλη σκέφτομαι πως μάλλον έγινα ηθοποιός επειδή κατά κάποιο τρόπο δεν ήθελε να είμαι ο μόνο ο Αλέξανδρος!»
Όταν τα βλέμματα πέφτουν επάνω σας στις καθημερινές σας στιγμές πώς νιώθετε;
«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Σίγουρα νιώθεις ευχάριστα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι, δε μπορείς να προσδιορίσεις εάν ξέρουν εσένα ή τη δουλειά σου. Κάποιες φορές πάλι έχω νιώσει πολύ άβολα, όταν τρώω ή πίνω τον καφέ μου και αισθάνομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι “μετρούν τις μπουκιές μου”. Σε καμία περίπτωση δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση».
Πώς αισθάνεστε όταν κερδίζετε ένα ζεστό χειροκρότημα;
«Σαν να έχω βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο το δώρο μου! Όταν σε πλησιάζουν άγνωστοι άνθρωποι και σου μιλούν για την δουλειά σου, αυτόματα σημαίνει πως αυτό που έχουν παρακολουθήσει από εσένα τους έχει μένει στη μνήμη. Ε ,αυτό είναι συγκινητικό»
Τι σας συγκινεί;
«Μπορεί να με συγκινήσει μια σκηνή από μια ταινία, η οποία ενδεχομένως να μου θυμίσει κάτι που κρύβω μέσα μου. Επίσης, το χαμόγελο της ανιψιάς μου ακόμα και το παιχνίδι μαζί της».
Τι μπορεί να σας δώσει χαρά;
«Ένα τηλεφώνημα που δεν περιμένω, μία τυχαία συνάντηση, ένα τρυφερό χάδι ένα “σ’αγαπώ”. Επίσης θα με χαροποιήσει, αν πάρει η ΑΕΚ το κύπελλο στο πρωτάθλημα. Αυτό νομίζω είναι κάτι που θα χαροποιήσει όλους τους Αεκτζήδες».
Πώς είστε αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή;
«Δόξα το Θεό, είναι όλα καλά, και είμαι σε πολύ καλή φάση»
Γιατί εν έχετε επιβεβαιώσει ή και διαψεύσει μέχρι σήμερα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τη σχέση σας με την τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου;
«Το αφήνω να το κάνετε εσείς οι δημοσιογράφοι μεταξύ σας! Δεν έχω κάτι να σχολιάσω σε αυτά τα θέματα. Είμαι ένας άνθρωπος που βγαίνει, οπότε μάλλον δεν έχει τύχει να με πετύχουν φωτογράφοι με την αγαπημένη μου»
Νιώθετε άβολα να μιλάτε για τα προσωπικά σας;
«Δεν μου αρέσει να μιλάω , αλλά και τι να πω; Τα λένε όλα μόνοι τους οι δημοσιογράφοι. Τα ανακαλύπτουν όλα τόσο γρήγορα! Αν μπεις στην διαδικασία να πεις κάτι, αυτό ανακυκλώνεται και μετά έρχεται ένας κυκεώνας δηλώσεων. Στο κάτω κάτω ποιος νοιάζεται με ποια έχω σχέση; Δεν πρόκειται να μπω στο ανούσιο “παιχνίδι” της επιβεβαίωσης ή της διάψευσης» .

πηγή:HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved