Άγριες Μέλισσες: Λενιώ και Λάμπρος μαζί και στην πραγματική ζωή; Οι φήμες και το δημοσίευμα (Photos)
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Λενιώ και Λάμπρος μαζί και στην πραγματική ζωή; Οι φήμες και το δημοσίευμα (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Και όσο μαθαινόταν η είδηση του χωρισμού της Μαρίας Κίτσου μια άλλη είδηση κάνει το γύρο στα δημόσιο γραφικά και καλλιτεχνικά πηγαδάκια.

Η τηλεοπτική Λενιώ, κατά τα γυρίσματα της σειράς, φαίνεται ότι ήρθε πολύ κοντά με τον συμπρωταγωνιστή της, Δημήτρη Γκοσοπούλο.

Ο ίδιος ο Γκοτσόπουλος, όταν -πριν από λίγο καιρό- μίλησε σε συνέντευξη του για -τη συμπρωταγωνίστρια του είχε πει τα εξής: «Στα κάστινγκ είδα αρκετές πρωταγωνίστριες για το ρόλο της Ελένης και η Μαρία Κίτσου ήταν από τις πρώτες. Με τη Μαρία είχαμε αυτή τη σπίθα, παρόλο που δεν γνωριζόμασταν. Στο τελικό κάστινγκ κάναμε τη σκηνή με το χαστούκι, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, συγκινήθηκαν όλοι»

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, οι δύο ηθοποιοί διαπίστωσαν πολύ σύντομα ότι η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία και η χημεία μεγάλη.

Με το χωρισμό της Μαρίας να είναι τόσο φρέσκος, βέβαια, οι εξελίξεις στη δική τους σχέση δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι δύο τους είναι απόλυτα διακριτικοί στις συναντήσεις τους εκτός του πλατό και των γυρισμάτων.

Συναντήσεις που, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές του ίδιου περιοδικού, όλο και πυκνώνουν σε συχνότητα αλλά και σε ένταση. Προς το παρόν οι δύο ηθοποιοί δεν μιλούν πουθενά για την -καινούργια αυτή σχέση, την οποία εξάλλου γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι, που έτυχε να τους δουν μαζί.

Το αν ισχύει η είδηση οι δυο πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών είναι μαζί, γνωρίζουν στην πραγματικότητα μόνο οι ίδιοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved