Χρήστος Χολίδης: «Έχω κάνει «εγκλήματα» για την αγάπη μιας γυναίκας»
Showbiz

Χρήστος Χολίδης: «Έχω κάνει «εγκλήματα» για την αγάπη μιας γυναίκας»

Ο Χρήστος Χολίδης είναι σοβαρός με ανθρώπους που δεν γνωρίζει και αυτό θεωρεί πως τον κάνει απόμακρο.

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε για τον τρόπο που δείχνει την αγάπη του, ανέφερε ποια ακραία κίνηση έχει κάνει για κάποιον που αγαπά, ενώ αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένος.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στο τραγούδι; Τα νυχτοκάματα μειώθηκαν αισθητά, έχουν συρρικνωθεί, ενώ πλέον κάνουν συνεργασίες πολλά μεγάλα ονόματα μαζί.

«Πλέον το λαϊκό τραγούδι, αυτό που τραγουδάω εγώ, δεν είναι της μόδας κι αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η νεολαία μεγαλώνει με άλλα τραγούδια. Η ισχύς εν τη ενώσει είναι όλο το έργο σε έναν επιχειρηματία που έχει ένα μαγαζί και θέλει να το «κουμπώσει» απ' όλες τις μεριές. Έτσι ώστε οι πελάτες που έρχονται με τα λίγα λεφτά που τους περισσεύουν και είναι για να τα δώσουν και να περάσουν καλά, αυτά λοιπόν πρέπει να πιάσουν τόπο, μέχρι την τελευταία δεκάρα. Γι’ αυτό ενώνονται πολλά ονόματα μαζί, ώστε με λίγα λεφτά να μπορείς να βλέπεις πολλούς τραγουδιστές. Αυτή είναι η μόδα της εποχής, αυτό πρέπει να γίνεται κι αυτό γίνεται».

-Η σεμνότητα είναι ο λόγος που δεν θέλεις να παίρνει δημοσιότητα η προσωπική ζωή σου;

«Είμαι σοβαρός και ειδικά με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Δυστυχώς, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και αυτό με κάνει απόμακρο, με κάνει σνομπ... έχουν πει διάφορα.

-Είσαι σνομπ, απόμακρος;

«Αποφεύγω να λέω «σ' αγαπώ» σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στους ανθρώπους που γνωρίζω λέω ότι τους αγαπώ και τους το δείχνω κιόλας, είναι πιο σημαντικό».

-Με ποιον τρόπο δείχνει την αγάπη σου;

«Με όποιον τρόπο μπορείς να φανταστείς».

-Ποια ακραία κίνηση έχεις κάνει για άνθρωπο που αγαπάς;

«Είναι πάρα πολλά, τι να σου λέω τώρα...Έχω κάνει «εγκλήματα» για την αγάπη μιας γυναίκας».

-Είσαι ερωτευμένος αυτόν τον καιρό;

«Όχι, δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά κι αν ήμουν, δεν θα σ' το έλεγα.

-Γιατί δεν θα το έλεγες;

«Δεν θέλω μπλεξίματα και τρεχάματα με τη δημοσιότητα πάλι, φτάνει πια... μεγάλωσα με αυτά. Μου έχουν κάνει μεγάλο κακό και τα έχω βαρεθεί, δεν μπορώ άλλο. Δεν θέλω να με βλέπω σε εξώφυλλα περιοδικών χωρίς λόγο», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved