Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της από τον Ουγγαρέζο! (Video & Photos)
Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Μιλά πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της από τον Ουγγαρέζο! (Video & Photos)

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε πρώτη φορά on camera για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;

Το ζευγάρι μετά από πέντε χρόνια σχέσης αποφάσισε να χωρίσει! Όπως θυμόμαστε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από το Πρωινό ανακοίνωσε τον χωρισμό τους!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει: «Θα το πω σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί ξέρετε πόσο πολύ σας αγαπάω. Είμαστε μια οικογένεια εδώ… Για να σταματήσω και την όποια συζήτηση μπορεί να ξεκινήσει που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση και την Ιλένια και την οικογένειά της, γιατί για εμένα είναι προτεραιότητα αυτό… Δεν είμαστε πια μαζί. Οι άνθρωποι έτσι είναι. Μετά από πέντε χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν… Αποφασίσαμε να σταματήσουμε να είμαστε μαζί. Αυτό. Θέλω να το πω εδώ, που νιώθω οικεία με εσάς, για να μην το ξαναπώ μετά…»!

Η Ιλένια Ουίλιαμς καιρό μετά τον χωρισμό της μίλησε στην κάμερα του Happy Day και υπογράμμισε: «Διαχωρίζω τα επαγγελματικά από τα προσωπικά μου…»!

Τι απάντησε όμως όταν ο ρεπόρτερ την ρώτησε: «Έχετε μιλήσει με τον Δημήτρη γιατί ήταν μία δύσκολη χρονιά για εκείνον και με την απώλεια της μητέρας του και με το ατύχημα…».

Η Ιλένια τόνισε: «Δεν θα το έλεγα δημοσίως αν μιλάω με τον Δημήτρη ή όχι μετά τον Δημήτρη… Τι συμβαίνει από εδώ και στο εξής είναι θέμα καθαρά δικό μας και δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία ποτέ αν μιλάμε ή δεν μιλάμε να το αναλύσω και να το συζητήσω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις πρώτες δηλώσεις της για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved