Λίνα Σακκά: «Το ταξίδι στην τηλεόραση με γέμισε εμπειρίες και μου έδωσε χρήματα»
Showbiz

Λίνα Σακκά: «Το ταξίδι στην τηλεόραση με γέμισε εμπειρίες και μου έδωσε χρήματα»

Η Λίνα Σακκά έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση.

Η Λίνα Σακκά σε πρόσφατη συνέντευξή της εξήγησε τους λόγους που δεν την βλέπουμε πλέον στη μικρή οθόνη, ενώ αποκάλυψε αν έχει βρεθεί σε δουλειά χωρίς να υπάρχουν καλές σχέσεις πίσω από τις κάμερες.

Γιατί δεν σας βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση;

«Η τηλεόραση πλέον έχει διαμορφωθεί με έναν τέτοιο τρόπο που δεν μου επιτρέπει το πρόγραμμα της ζωής μου να συμμετέχω. Τα γυρίσματα για μια σειρά ξεπερνούν και τις 10 ώρες ημερησίως. Δεν μπορώ να διαθέσω αυτόν τον χρόνο σε αυτήν τη φάση της ζωής μου. Για μένα πλέον προτεραιότητα έχει το παιδί μου, το θέατρο και μια επιχείρηση, ένα μικρό μπιστρό που έχω φτιάξει. Εκτός ία αν μου γίνει μια πρόταση τόσο ελκυστική όσο ήταν η τελευταία σειρά στην οποία συμμετείχα, «Η εκδρομή», για την οποία, παρότι ήμουν πιεσμένη λόγω υποχρεώσεων, βρήκα τελικά χρόνο και την έκανα».

Το ταξίδι σας στην τηλεόραση το έχετε χαρεί;

«Θεωρώ ότι ήμουν τυχερή, γιατί δούλεψα στην καλή εποχή της τηλεόρασης. Εκανα πολλές σειρές και πραγματικά το απόλαυσα αυτό το ταξίδι γιατί με γέμισε εμπειρίες, μου έδωσε χρήματα, πολύ καλές συνεργασίες. Ε, λοιπόν, ήρθε τώρα η ώρα να κάνουν τηλεόραση και τα νέα παιδιά».

Υπήρξαν φορές που βρεθήκατε σε μια δουλειά χωρίς να υπάρχουν καλές σχέσεις πίσω από τις κάμερες;

«Ημουν τυχερή γενικά στις συνεργασίες μου. Δεν είχα τέτοια προβλήματα. Υπήρχαν περιπτώσεις ανθρώπων, αλλά καταλάβαινα ότι έχουν παράπονα εσωτερικά μέσα τους και τα βγάζουν στη δουλειά. Και δεν έδινα σημασία. Εδειχνα πάντα κατανόηση στους γύρω μου και ποτέ δεν ενεπλάκην σε τσακωμό».

Πώς είναι η ζωή μιας εργαζομένης μητέρας ενός παιδιού;

«Δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου σαν καταπιεσμένη μαμά που τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εχω φροντίσει άλλωστε να κάνω πράγματα που μου αρέσουν πολύ, ώστε να μην καταπιέζομαι. Οπότε, επειδή είμαι χαρούμενη με τα πράγματα που κάνω μέσα στην ημέρα μου, είμαι καλά και με το παιδί μου».

Αλήθεια, έπειτα από τόσα χρόνια στον χώρο, πιστεύετε ότι η αναγνωρισιμότητα δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική ζωή;

«Εμένα προσωπικά δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Απεναντίας, χαίρομαι να μιλάω με τον κόσμο και μάλιστα εντυπωσιάζομαι που αναφέρονται ακόμη και σήμερα μεγάλοι και μικροί σε σειρές που έχω παίξει στο παρελθόν. Θυμούνται ακόμα και ρόλους μου και σκηνές από τα «40 κύματα», τις «Γοργόνες»...», είπε στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved