Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι αχώριστοι!
Showbiz

Δανάη Παππά – Λάμπρος Λάζαρης: Είναι αχώριστοι!

Πιο εκδηλωτικοί από ποτέ, η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης δεν έχουν κανένα λόγο να κρύβουν τον ερωτά τους.

Είναι ερωτευμένη και δεν έχει κανέναν λόγο να το κρύβει. Η Δανάη Παππά, η όμορφη ηθοποιός που έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά «Τατουάζ» και τώρα πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «8 λέξεις», διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της. Εκτός από την επαγγελματική επιτυχία, ζει και έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό του Λάμπρου Λάζαρη. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας και μετρ του τραγουδιστή Γιώργου Σαμπάνη έχει κερδίσει την καρδιά της Δανάης και αυτό αποτυπώνεται στο χαμόγελο της το οποίο δεν λείπει στιγμή από το πρόσωπο της όταν είναι στο πλάι του.

Από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της σχέσης τους οι δυο τους περνούν υπέροχα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real, φρόντισαν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα τους προκειμένου να μπορούν να αφιερώνουν καθημερινά χρόνο ο ένας στον άλλον. Αν και αρχικά είχαν επιλέξει να είναι διακριτικοί όσον αφορά το ειδύλλιο τους τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και στα Social media, όσο περνά ο καιρός γίνονται ολοένα και πιο εξωστρεφείς. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, η Δανάη Παππά αποφάσισε να στολίσει το σπίτι της μαζί με τον σύντροφο της απόλυτα συντονισμένη στο γιορτινό κλίμα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Οταν τελείω¬σαν τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η ηθοποιός ξάπλωσε στον καναπέ αγκαλιά με το λαμπραντόρ της, τον Σπίθα, πόζαρε στον φακό του αγαπημένου της και ανάρτησε το ενσταντανέ στο instagram. Ο Λάμπρος έσπευσε να σχολιάσει τη φωτογραφία της συντρόφου του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η ευτυχία μου σε μια φωτογραφία».

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ερωτευμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας του σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ευδιάθετοι και ντυμένοι casual, οι δυο τους δεν σταμάτησαν να συνομιλούν και να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές ενώ γευμάτισαν σε ένα από τα εστιατόρια του· πολυκαταστήματος, όπου πριν είχαν πραγματοποιήσει τις αγορές τους. Μετά το τέλος της βόλτας αναχώρησαν μαζί από το εμπορικό κέντρο με τη βέσπα του Λάμπρου Λάζαρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved