«Πρόβα γάμου» για την Άννα Πρέλεβιτς
Showbiz

«Πρόβα γάμου» για την Άννα Πρέλεβιτς

Η καλλονή Άννα Πρέλεβιτς πάντρεψε την καλύτερη της φίλη στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφο της, Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η όμορφη κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, Άννα, πάντρεψε την αδελφική φίλη της Στέλλα Καραγιαννίδου, και από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της Ιωάννης Παπαπέτρου. Το ζευγάρι βρέθηκε στον γάμο και εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ, αποδεικνύοντας σε όλους πως οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η Άννα ήταν κουμπάρα της παιδικής φίλης της και στην τελετή έδωσαν το «παρών» ο σύντροφος της Ιωάννης Παπαπέτρου, ο πατέρας της Μπάνε Πρέλεβιτς καθώς και η μικρότερη αδελφή της Τία Πρέλεβιτς. Μάλιστα, ο Ιωάννης ήταν συνέχεια μαζί με τον μπαμπά της Άννας καθώς είναι γνωστό πως οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

O γάμος έγινε στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και ακολούθησε πάρτι στην Αποθήκη Γ' στο λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί πως στον γάμο ήταν καλεσμένες η ηθοποιός Ζέτα Δούκα και η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη. Μετά τον γάμο, διασκέδασαν όλοι με την ψυχή τους και η Άννα έδειχνε να λάμπει δίπλα στον αγαπημένο της. Τόσο η Αννα όσο και ο Ιωάννης προτιμούν να μένουν μακριά από το παιχνίδι της δημοσιότητας και προσπαθούν να είναι διακριτικοί όσον αφορά τη σχέση τους. Ομως στο πάρτι ήταν πολύ χαρούμενοι και δεν έδειχναν να αγχώνονται για τα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα. Ο Ιωάννης είναι πολύ γλυκός και προστατευτικός με την Άννα και εκείνη δεν μπορεί να πάρει τα μάτια της από πάνω του.

Ο γάμος της φίλης της, όπως αναφέρει η Real Life, συγκίνησε την 29χρονη καλλονή, που έλαμπε από ευτυχία καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής. Η Άννα και η Στέλλα είναι παιδικές φίλες είναι αχώριστες στα όμορφα και στα άσχημα και τώρα έζησαν μαζί αυτή τη σημαντική στιγμή. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί γάμου και για την Άννα. Κοντινά της πρόσωπα έλεγαν πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Ιωάννη και πως ετοιμάζονταν να μπουν σε τροχιά γάμου σιγά-σιγά.

Για την ώρα, όμως οι δυο τους απολαμβάνουν τη συγκατοίκηση. Η σχέση τους μετρά περισσότερα από τρία χρόνια και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Φαίνεται πώς στο πρόσωπο του γοητευτικού μπασκετμπολίστα η Άννα βρήκε τον «επιθετικό» της καρδιάς της και μαζί του ατενίζει το μέλλον της με αισιοδοξία και χαμόγελο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved