Λασκαράκη-Σουλτάτος: Οι πιο ρομαντικές στιγμές του ζευγαριού μέσα στο 2019 που αξίζει να δεις!
Showbiz

Λασκαράκη-Σουλτάτος: Οι πιο ρομαντικές στιγμές του ζευγαριού μέσα στο 2019 που αξίζει να δεις!

Ανασκόπηση 2019: Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένο ζευγάρια στην ελληνική showbiz!

Ζουν τον απόλυτο έρωτα και δεν διστάζουν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες από τις μοναδικές, ρομαντικές στιγμές τους!

Μπορεί η σχέση τους να έγινε γνωστή στις αρχές του καλοκαιριού του 2018, όμως το ζευγάρι στην αρχή έκρυβε τον έρωτά του και σιγά σιγά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση! Τόσο η Βάσω Λασκαράκη όσο και ο Λευτέρης Σουλτάτος άρχισαν να αδιαφορούν για τους παπαράτσι και στη συνέχεια ήρθαν οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους στο instagram τους.

Ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι μέσα στο 2019 παντρεύτηκε μυστικά την δεύτερη μέρα του Πάσχα στην Κρήτη σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ενώ λίγο αργότερα η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επέλεξαν να γιορτάσουν τον κρυφό γάμο τους μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους.

Εκ τότε, η Βάσω Λασκαράκη έγινε πιο άνετη και χαλαρή με τους φωτορεπόρτερ, βροντοφωνάζει ότι είναι ερωτευμένη και φυσικά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ρομαντικές στιγμές με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο. To ίδιο κάνει και ο σεφ ποστάροντας υπέροχες φωτογραφίες με τη γυναίκα του και αποσπά χιλιάδες likes.

Εσείς θυμάστε τις πιο ρομαντικές στιγμές του ζευγαριού, τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου μέσα στο 2019 που μας χάρισαν μέσα από το instagram τους;

Δείτε την gallery που ακολουθεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved