Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Οι σύντροφοί μου ήταν ως επί το πλείστον μέσα από τον χώρο» (Photos)
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Οι σύντροφοί μου ήταν ως επί το πλείστον μέσα από τον χώρο» (Photos)

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά της.

Άκρως αποκαλυπτική η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η κινηματογραφική της πρεμιέρα βρίσκεται προ των πυλών, η παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης πάει περίφημα, ενώ ανυπομονεί και για την πρεμιέρα της στο θέατρο Βεάκη με τις Τρεις Αδελφές του Τσέχωφ. Ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκει χρόνο για την προσωπική της ζωή;

«Δεν υπάρχει χρόνος, αλλά όταν τον βρίσκω, μου αρέσουν οι αποδράσεις στη φύση και τα ταξίδια. Έχω ταξιδέψει στο εξωτερικό, κυρίως με όχημα τη δουλειά. Πριν από επτά χρόνια, είχαμε πάει στη Σενεγάλη για τα γυρίσματα μιας πειραματικής ταινίας του Πέτρου Σεβαστίκογλου, με τίτλο Electra. Ήταν από τα ταξίδια που θυμάμαι. Γενικά, όμως, δουλεύω πολύ. Χειμώνα, καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά. Δεν έχω την πολυτέλεια να διεκδικώ ελεύθερο χρόνο, διότι αν δεν δουλέψω, δεν θα μπορώ να επιβιώσω. Δεν έχω καμία προσωπική περιουσία, δεν κληρονόμησα τίποτα από τους γονείς μου και δεν έχω άλλους πόρους».

Τι λέει για τα υπέρογκα ποσά που κατά καιρούς έχουν ακουστεί πως έπαιρναν στο παρελθόν οι ηθοποιοί σε σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης;

«Αυτό ίσως να συνέβη στις πολύ εμπορικές σειρές. Στις σειρές που εγώ επέλεγα, που ήταν σειρές εποχής, οι αμοιβές δεν ήταν καθόλου υπερβολικές», ξεκαθάρισε.

Πόσο εύκολα καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ζωή, μια και ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος;

«Οι σύντροφοί μου ήταν ως επί το πλείστον μέσα από τον χώρο. Οπότε γνώριζαν πολύ καλά τα δεδομένα και ήταν υποστηρικτικοί. Σαφώς και υπήρξαν τριβές, γι’ αυτό και κάποιες σχέσεις άντεξαν στον χρόνο και κάποιες άλλες όχι. Όλες, όμως, οι εμπειρίες είναι πολύτιμες. Είτε είναι καλές είτε κακές, έχεις να πάρεις και να μάθεις κάτι. Με τους περισσότερους ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου –και εννοώ τις σοβαρές μου σχέσεις– εξακολουθούμε να έχουμε επαφές.

Είμαστε φίλοι. Έχω πάει σε γάμο πρώην μου. Όπως είπα και πριν, ανήκω σε μια γενιά στην οποία η σεξουαλική απελευθέρωση ήταν ένα ζητούμενο. Και ο σεβασμός στην ελευθερία του άλλου ήταν επίσης ένα ζητούμενο, από την άποψη πως κανείς δεν ανήκει σε κανέναν. Αυτό ήταν το μότο των πρώτων νεανικών μου χρόνων».

Η Καρυοφυλλιά δείχνει να είναι μια γυναίκα χορτασμένη από συναισθήματα. Μια γυναίκα που αγάπησε και αγαπήθηκε παράφορα. «Αισθάνομαι πλήρης και νιώθω τυχερή γι’ αυτό. Ως προσωπικότητα έδινα πράγματα και σεβόμουν τον άλλο. Επίσης, ήμουν διακριτική και ποτέ δεν επέτρεψα στον εαυτό μου το αίσθημα της ζήλιας. Όταν ένας άνθρωπος μου προκαλούσε ζήλια, έπαυα να τον εκτιμώ. Και όταν μου συνέβαινε αυτό το πράγμα, κάτι ράγιζε μέσα μου».

Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Κρις Ραντάνοφ.

«Είμαι σε μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια. Η σχέση μας βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη και την αλληλοστήριξη. Αυτό μου δίνει ένα πλαίσιο ελευθερίας και εμπιστοσύνης. Ξέρω ότι είμαστε μαζί γιατί θέλουμε να είμαστε μαζί. Δεν είμαστε παντρεμένοι, δεν έχουμε παιδιά και δεν έχουμε εξαρτήσεις τέτοιου τύπου. Εάν λοιπόν θέλουμε έναν άλλο άνθρωπο, απλώς θα χωρίσουμε. Και μπορεί να προκύψει. Τίποτα δεν είναι εσαεί στη ζωή και όλα μπορούν να συμβούν», είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved