Χάρης Τζωρτζάκης: «Ο νέος χρόνος θέλω να μου φέρει λίγο χρόνο» (Photos)
Showbiz

Χάρης Τζωρτζάκης: «Ο νέος χρόνος θέλω να μου φέρει λίγο χρόνο» (Photos)

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», Χάρης Τζωρτζάκης, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει πως είναι αρκετά αγχώδης.

Αυτό να άλλαξε από τότε που έγινες μπαμπάς;

Σίγουρα από τότε που έγινα μπαμπάς προσπαθώ να είμαι πιο υπεύθυνος σε σχέση με τον εαυτό μου. Δηλαδή, να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου, να μην ξοδεύομαι με πράγματα τα οποία μου στερούν χρόνο, να είμαι εντάξει απέναντι στο παιδί μου, να είμαι υγιής, για να μπορέσω να ζήσω χρόνια, να το μεγαλώσω, να του συμπαρασταθώ.

Στο παρελθόν δεν με ένοιαζε να χάνω χρόνο, όμως τώρα προσπαθώ να μη συμβαίνει αυτό, γιατί είναι ο χρόνος της κόρης μου, που θέλω να της τον αφιερώνω. Αν δεν είσαι έτοιμος να περάσεις χρόνο με το παιδί σου, δεν έχει και νόημα να κάνεις παιδί.

Θεατρικά πού θα βρίσκεσαι φέτος;

Αυτή την περίοδο κάνω πρόβες στο Θέατρο Άλμα με τον Θέμη Μουμουλίδη για την παράσταση «Έντα Γκάμπλερ» που θα πρωταγωνιστήσει η Ιωάννα Παππά. Η παράσταση θα ανέβει την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και το Πάσχα.

Τι θέλεις να σου φέρει ο νέος χρόνος;

Θέλω να μου φέρει λίγο χρόνο. (Γελάει.) Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους και να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω και τον συνάνθρωπο μας, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved