Σοφία Μανωλάκου: Έτσι διαχειρίζεται την απόρριψη (Photos)
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: Έτσι διαχειρίζεται την απόρριψη (Photos)

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Σοφία Μανωλάκου και μίλησε για όλα.

Όπως είπε η ίδια αισθάνεται τυχερή παρά το γεγονός πως δεν πιστεύει και πολύ στην τύχη, ενώ αποκάλυψε το πώς διαχειρίζεται την απόρριψη.

Αισθάνεσαι τυχερή από τη μέχρι τώρα πορεία σου;

Αισθάνομαι τυχερή, αν και δεν πιστεύω πολύ στην τύχη, γιατί από το 2013, που τελείωσα τη Δραματική Σχολή, μέχρι και σήμερα, παίζω στο θέατρο.

Ωστόσο, όπως ξέρεις, αυτά δεν έρχονται και μόνα τους, με την έννοια ότι έχω τρέξει πάρα πολύ. Για παράδειγμα, μπορεί να έχω πάει σε δέκα οντισιόν και να με έχουν πάρει στη μία. Δεν ήμουν στο σπίτι περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο.

Πώς διαχειρίζεσαι την απόρριψη;

Αυτό που έχω μάθει είναι να πηγαίνω σε μία οντισιόν, να την κάνω και μετά να την ξεχνάω. Αν έχει θετική έκβαση, θα χαρώ. Αν δεν έχει θα στενοχωρηθώ, γιατί δεν σημαίνει ότι δεν κάνω για αυτή τη δουλειά αλλά ότι δεν ταιριάζω. Σε μικρότερη ηλικία το έβλεπα διαφορετικά...

Η εξωτερική εμφάνιση είναι εισιτήριο για μία νέα ηθοποιό ή κρύβει παγίδες;

Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά περισσότερο τους τριγύρω και όχι εμάς. Για παράδειγμα, έχει τύχει να μου πουν ότι «δεν περιμέναμε να παίζεις καλά επειδή είσαι όμορφη» και απάντησα:

«Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα αλλά δικό σας, για το πώς έχετε στο μυαλό σας την ομορφιά και γιατί πρέπει να 'ναι τροχοπέδη σε οτιδήποτε άλλο».

Κάποιοι θεωρούν ότι επειδή ένας άνθρωπος έχει την εμφάνιση δεν θα καλλιεργήσει τίποτε άλλο. Προσωπικά είμαι κατά αυτού.

Μπήκες στη διαδικασία να αποδείξεις αν αξίζεις με αφορμή το παραπάνω γεγονός;

Όχι, δεν μπήκα καθόλου σε αυτή τη διαδικασία, διαφορετικά χάνεις το νόημα αυτού που κάνεις. Ο χρόνος, νομίζω, τα αποδεικνύει όλα.

Έφτασες ποτέ στο σημείο να τα παρατήσεις;

Δεν έφτασα ποτέ σε αυτό το σημείο παρόλο που υπάρχει πολύς ανταγωνισμός και οι ηθοποιοί παίζουμε με το νευρικό μας σύστημα. Δηλαδή πρέπει να το διαχειριζόμαστε και ειδικά σε περιόδους που μπορεί να έχουμε προσωπικά προβλήματα κ.ο.κ. Γενικά, είμαι άνθρωπος που μάχομαι στη ζωή μου και όταν θέλω κάτι θα το κυνηγήσω.

Ποια είναι η μεγαλύτερη μάχη που έχεις δώσει;

Η μεγαλύτερη μάχη που δίνω μέχρι και σήμερα είναι να υπερασπίζομαι τη Σοφία μέσα σε ένα φυσιολογικό πλαίσιο όπου δεν κάνω κακά σε κανέναν.

Από την άλλη, σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα λειτουργήσουν με αθέμιτα μέσα, οπότε εκεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved