Άγριες μέλισσες: Γκοτσόπουλος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι φέτος είναι η χρονιά μου, με αγχώνει»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γκοτσόπουλος: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι φέτος είναι η χρονιά μου, με αγχώνει»

Ο δάσκαλος από τις «Άγριες μέλισσες» έγινε αμέσως σημείο αναφοράς στα social media, στα sites, στις εφημερίδες, παντού.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι σε αυτό το κομβικό σημείο της ζωής του που ήδη έχει αρχίσει η απογείωση.

Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως μπορεί όλοι να λένε ότι είναι η χρονιά του αλλά εκείνος δεν θέλει να το σκέφτεται.

«Ενστικτωδώς, με το που έφυγα από το δεύτερο ραντεβού που είχα με τους συντελεστές της σειράς, ένιωσα ότι κάτι όμορφο θα συμβεί. Λειτουργώ πολύ με το ένστικτο, σχεδόν σε όλα. Όποτε ακούω το ένστικτο μου, δεν με έχει βγάλει λάθος σχεδόν ποτέ. Μάλλον το αντίθετο έχει συμβεί».

Έχει μάτια έξυπνα και ζωντανά, διαθέτει ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα επιστρατεύει πειθαρχία και αποφασιστικότητα όταν είναι να μιλήσει για τον εαυτό του. Συνδυάζει με αρκετή ευστροφία δύο πλευρές της προσωπικότητας του, χωρίς η μία να καπελώνει την άλλη.

«Από τη στιγμή που έφυγα από την Πάτρα και ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το θέατρο, ήμουν αποφασισμένος να αφοσιωθώ σε αυτό. Δούλεψα και δουλεύω πολύ, με την έννοια της "σπουδής" πάνω στο αντικείμενο που αγαπάω. Το θέατρο με έχει αλλάξει ως άνθρωπο».

Φέτος, όλοι λένε ότι είναι η χρονιά του.

«Δεν ξέρω αν είναι ή αν δεν είναι η χρονιά μου, και δεν θέλω να το σκέφτομαι έτσι γιατί αυτό με αγχώνει. Πιστεύω ότι κάθε χρονιά είναι για όλους μας η χρονιά μας - κάτι μας δίνει και κάτι μας παίρνει.

Φέτος, μου δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσω τη δουλειά μου σε περισσότερους ανθρώπους και νιώθω ευγνωμοσύνη, χωρίς βέβαια να θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Με απλά λόγια, αν η επιτυχία κρίνεται από τον αριθμό των προτάσεων που έχεις, τότε ο Δημήτρης τα έχει καταφέρει περίφημα σε διάστημα μόλις τριών μηνών, αφού τα τηλεφωνά του συνεχώς χτυπάνε. Αυτό είναι επιτυχία.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved