Άγριες μέλισσες: Γκοτσόπουλος: «Για να κάνω έναν άνθρωπο φίλο μου πρέπει να τον θαυμάζω σε κάτι»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Γκοτσόπουλος: «Για να κάνω έναν άνθρωπο φίλο μου πρέπει να τον θαυμάζω σε κάτι»

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες μέλισσες», Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιο από τα ελαττώματά του δουλεύει αυτόν τον καιρό.

Μέσα σε μία ώρα συζήτησης μπορείς να αντιληφθείς πολλά για έναν άνθρωπο πέρα από αυτά που θα σου πει ο ίδιος. Τι αντιλαμβάνεσαι για κείνον; Ότι είναι βαθιά οπτιμιστής, έχει επίγνωση ανά πάσα στιγμή του τι συμβαίνει γύρω του και γιατί συμβαίνει, έχει άποψη διαμορφωμένη και βασισμένη περισσότερο στην εμπειρία του.

Όπως είπε στο Down Town, τον τελευταίο καιρό δουλεύει τα ελαττώματα του.

Ποιο ελάττωμα δουλεύει τώρα;

«Με ενοχλεί όταν χάνω την ανθρωπιά μου. Με χαλάει όταν με πιάνω να κοιτάω μόνο τον εαυτό μου και την πάρτη μου. Όταν με αφορά μόνο τι συμβαίνει σε μένα και στον μικρόκοσμο μου. Όταν το συνειδητοποιώ, έρχεται και μου στραπατσάρει τη μούρη.

Έχω νιώσει οι κολλητοί μου να είναι κάποιες στιγμές καλύτεροι άνθρωποι από μένα. Να έχουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση γι’ αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Θα μου πεις, γι' αυτό είναι και φίλοι μου. Εγώ για να κάνω έναν άνθρωπο φίλο μου πρέπει να τον θαυμάζω σε κάτι. Όχι στις γνώσεις απαραίτητα, αλλά κυρίως στην καρδιά, αυτό με αφοπλίζει.

Πολεμάω τον εγωισμό μου όμως, και αυτό είναι καλό. Δεν σου λέω ότι το καταφέρνω πάντα, αλλά το αντιλαμβάνομαι και όταν πάω να γίνω κυνικός και σκληρός, αμέσως το μαζεύω. Αυτό προσπαθώ να κάνω τον τελευταίο καιρό, να μπαίνω στα παπούτσια του άλλου. Να παραδέχομαι το λάθος μου, να ζητάω συγγνώμη και να συγχωρώ. Ίσως γιατί υποσυνείδητα και εγώ θέλω να με συγχωρέσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved