Η Ελένη αποκάλυψε πού θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της! Πάντως, όχι στην Ελλάδα
Showbiz

Η Ελένη αποκάλυψε πού θα περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της! Πάντως, όχι στην Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε παραμονές Χριστουγέννων η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι δυο τους βρήκαν χρόνο για να απολαύσουν τις ομορφιές της συμπρωτεύουσας και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Φυσικά, η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε την ευκαιρία και δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου τπς με φόντο το Λευκό Πύργο. «Πόσο τυχεροί είμαστε που στην καρδιά του χειμώνα πετύχαμε μια ηλιόλουστη μέρα για βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει τη συμπρωτεύουσα, αφού κάθε φορά που βρίσκεται εκεί ζει μοναδικές στιγμές.

Η Ελένη συνδύασε δουλειά και διασκέδαση καθώς ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να δώσει το «παρών» σε εγκαίνια καταστήματος ομορφιάς, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. «Μου πάει πολύ και το μέρος και οι άνθρωποι, θα κάνω τη βόλτα μου, θα φάω και θα πιω», ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν πού και με ποιους θα περάσει τις γιορτινές μέρες που έρχονται, με την Ελένη να απαντά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που δεν νιώθει καλά στην περίοδο των Χριστουγέννων, γιατί είναι η ίδια η εποχή τέτοια, είναι το κλίμα τέτοιο που σε ελαφραίνει...

Φέτος θα τα περάσω με τα τέσσερα παιδιά μου και τον άντρα μου στο εξωτερικό. Έχουμε τα δικά μας σχέδια, αγαπάμε συγκεκριμένα πράγματα και κάπως έτσι φροντίζουμε, περίπου κάθε χρόνο, να είμαστε εκεί...».

Παράλληλα, όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη μίλησε σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αποφεύγοντας βέβαια να απαντήσει ξεκάθαρα, αφού ακόμη είναι πολύ νωρίς. Αυτό που τόνισε όμως με έμφαση είναι: «Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές, αλλά όταν πρέπει να γίνονται, θα γίνονται»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved