Χατζίδου - Παύλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν ως γονείς (Photos)
Showbiz

Χατζίδου - Παύλου: Τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν ως γονείς (Photos)

Η Ελένη Χατζίδου περιγράφει την πληρότητα και τον ενθουσιασμό που νιώθει μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν ως γονείς.

«Το ήθελα πολύ το παιδί, αλλά δεν φανταζόμουν τόση ευτυχία και τόση χαρά! Δεν είχα στο μυαλό μου πώς μπορεί να με κοιτάζει και πώς θα αισθάνομαι. Είναι απίστευτο το συναίσθημα! Δεν μπορούσα να φανταστώ τόση ευτυχία», λέει με ενθουσιασμό η Ελένη Χατζίδου για τον ερχομό της κόρης της στη ζωή.

Εκείνη και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου, ετοιμάζονται για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν ως γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Οι προετοιμασίες φέτος είναι μεγαλύτερες αφού η Ελένη Χατζίδου ήθελε τα πρώτα Χριστούγεννα της κόρης της να είναι μοναδικά. «Κάθε χρόνο στόλιζα για να καταλαβαίνω τις γιορτές, αλλά φέτος είναι τελείως διαφορετικά. Είχα την ανάγκη να γεμίσω το σπίτι με στολίδια και χριστουγεννιάτικες μουσικές. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι, που από φέτος σκεφτόμαστε τα επόμενα Χριστούγεννα, που θα καταλαβαίνει και η μικρή περισσότερα πράγματα! Με τον Ετεοκλή σκεφτόμαστε ότι θα κάνουμε την πρώτη μας χριστουγεννιάτικη βόλτα στα μαγαζιά όταν θα είναι όμορφα στολισμένη η Αθήνα. Και θέλουμε πολύ να την ντύσουμε στα κόκκινα αγιοβασιλίτσα με σκουφάκι», λέει στη Real.

Τόσο η Ελένη όσο και ο Ετεοκλής ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία. «Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τη χαρά που νιώθω! Είναι όλα τέλεια. Θέλουμε να είμαστε συνέχεια μαζί της, να την αγκαλιάζουμε και να αισθανόμαστε αυτή την υπέροχη πληρότητα». Την ίδια πληρότητα που νιώθει στο πλευρό του άντρα της που, όπως εξηγεί είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον σύζυγο και καλύτερο πατέρα», λέει με ενθουσιασμό. Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένεια τους. «Είναι νωρίς να πούμε για δεύτερο παιδί. Δεν το σκεφτόμαστε προς το παρόν. Θέλουμε να δώσουμε όλο τον εαυτό μας στην κόρη μας. Παίρνει χρόνο αυτό, αλλά σίγουρα αγαπάμε τα παιδιά και θα θέλαμε να κάνουμε μια μεγάλη οικογένεια».

Η Ελένη Χατζίδου μπορεί να έχει ξετρελαθεί με τον ερχομό της κόρης της, η άλλη αγάπη της ωστόσο, το τραγούδι, παραμένει στην καρδιά της: «Θα δουλέψω την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα κάνω εμφανίσεις μέσα στον Δεκέμβριο. Έχω ετοιμάσει ένα καινούργιο τραγούδι, που είναι ριμέικ του κομματιού "Αχαριστία" του Σταμάτη Κόκοτα, του 1997, και έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Αν και το 2019 ήταν από τις σημαντικότερες χρονιές για εκείνη, το 2020 έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς και η Ελένη μας δίνει τις καλύτερες ευχές της:

«Υγεία και κάθε ευτυχία! Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που για κάποιον λόγο έχουν χάσει το νόημα της ζωής φέτος να το βρουν ξανά, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν δυνατά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved