Χριστουγεννιάτικος έρωτας: Ερωτευμένος και πάλι μετά το διαζύγιο του Έλληνας ηθοποιός (Photos)
Showbiz

Χριστουγεννιάτικος έρωτας: Ερωτευμένος και πάλι μετά το διαζύγιο του Έλληνας ηθοποιός (Photos)

Μετά τον χωρισμό του ο ηθοποιός ερωτεύτηκε πάλι και ευτυχεί στο πλευρό Αμερικανίδας εικαστικού.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στο Λος Αντζελες, δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της νέας συντρόφου του, της Αμερικανίδας εικαστικού. Οι δυο τους, που είναι μαζί πριν από το καλοκαίρι, έχουν φροντίσει να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους. Την τελευταία φορά που η προσωπική ζωή του Έλληνα ηθοποιού απασχόλησε τη δημοσιότητα ήταν πριν από τρία χρόνια, για το ειδύλλιο του με τη διοργανώτρια και σύμβουλο εκδηλώσεων διεθνούς κύρους Άλεξ Οικονομίδου.

Ο ηθοποιός έχει μία κόρη από τον γάμο του με επίσης γνωστή ηθοποιό. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και, παρόλο που είναι μακριά, φροντίζει να αναπληρώνει δημιουργικά τον χρόνο του με τη 15χρονη λατρεμένη του Μαρίλια. Αυτό το έχει ήδη διαπιστώσει και η σύντροφος του, η οποία του είχε ευχηθεί με τα θερμότερα λόγια για τη γιορτή του πατέρα με φωτογραφίες του που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Και ο ηθοποιός όμως ένιωσε επίσης άνετα με την ιδέα να εκφραστεί δημόσια για τη σύντροφό του, η οποία κέρδισε το χρυσό βραβείο σε μια σημαντική διεθνούς φήμης έκθεση τέχνης στο Τόκιο.

Εκείνο που ένωσε τον ηθοποιό και τη ζωγράφο και μέλος του Los Angeles Art Association ήταν η κοινή αγάπη τους για την τέχνη. Μένουν πλέον μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι στο Λος Άντζελες ενώ το βίντεο με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου τους ήταν ιδιαίτερα τρυφερό. Η καριέρα του ηθοποιού στην Αμερική χτίζεται με σταθερά βήματα και, μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πασίγνωστη αστυνομική σειρά «Criminal Minds», οι ενδιαφέρουσες προτάσεις που δέχεται έχουν αυξηθεί. Σίγουρα είναι ένας από τους Ελληνες ηθοποιούς που δεν πήγαν στην Αμερική για να επιστρέψουν ηττημένοι. Πόσo μάλλον τώρα, που και η προσωπική του ζωή τον παρασύρει σε μια καθημερινότητα ευτυχίας.

Δείτε στη gallery για ποιον ηθοποιό πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved