Άγριες μέλισσες: Πώς είναι η «Μυρσίνη» στα μάτια της Κατερίνας Διδασκάλου; (Photos)
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Πώς είναι η «Μυρσίνη» στα μάτια της Κατερίνας Διδασκάλου; (Photos)

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου και μίλησε για όλα.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Μυρσίνη στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες», μίλησε όπως ήταν φυσικό και για τον ρόλο της.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με την μεγαλύτερη τηλεοπτική επιτυχία της σεζόν στην οποία πρωταγωνιστεί, τις «Άγριες Μέλισσες». Όταν πήρες στα χέρια σου το σενάριο και το διάβασες, μπόρεσες να προβλέψεις την απήχηση που θα είχε στο κοινό;

Οφείλω να σου ομολογήσω πως όταν μου δόθηκε το σενάριο, το πίστεψα από την αρχή.

Το κείμενο είχε όλα τα στοιχεία που δεν σου αφήνουν δεύτερες σκέψεις και συνθέτουν μια καλή δουλειά. Όταν, όμως, ξεκίνησαν τα γυρίσματα και είδα το τελικό αποτέλεσμα, μπορώ με σιγουριά να πω πως τα κείμενα, η υψηλή αισθητική και η σκηνοθεσία ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου.

Ανήκεις στου Έλληνες ηθοποιούς που συμμετείχαν στο καστ της ταινίας το «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» με το Νίκολας Κέιτζ και την Πενέλοπε Κρουζ. Το επίπεδο των γυρισμάτων μπορεί να συγκριθεί με όσα συνάντησες στην αμερικανική παραγωγή;

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να υπερβάλλω αλλά για να πω τα πράγματα με το όνομα τους, το επίπεδο των γυρισμάτων είναι υψηλών προδιαγραφών. Φαντάσου μονάχα πως χτίστηκε από το μηδέν ένα ολόκληρο χωριό στα Σπάτα! Οπότε, τηρουμένων των αναλογιών, θα πω με σιγουριά πως από το «Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» είχα να δω να στήνεται ένα τέτοιου είδους σκηνικό, ένα μικρό χωριό δηλαδή.

Διαβάσαμε πως στο τραπέζι των συζητήσεων των ιθυνόντων είχαν πέσει πολύ διαφορετικά ονόματα για το καστ από αυτά που είδαμε τελικά στη μικρή οθόνη. Παραδείγματος χάρη, ο ρόλος που υποδύεσαι είχε προταθεί στην Κατερίνα Λέχου.

Δεν έχω διαβάσει κάποιο τέτοιο δημοσίευμα κι ούτε έχει πέσει στην αντίληψη μου. Όσο για την Κατερίνα Λέχου, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως είναι μια αξιόλογη ηθοποιός που είμαι σίγουρη πως θα έκανε εξαιρετική δουλειά.

Από την εμπειρία σου στην τηλεόραση, το budget παίζει ρόλο στην επιτυχία μιας σειράς;

Όσο κι αν θέλουμε να είμαστε ρομαντικοί με την δουλειά και την τέχνη μας, πολλά πράγματα εξαρτώνται στο τέλος από τους διαθέσιμους πόρους. Όσο ζήλο κι αν δείξουν οι άνθρωποι, τα χρήματα που επενδύονται παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Άλλωστε, αυτά δίνουν την δυνατότητα να επιτευχθεί η υψηλή αισθητική που όλοι επιθυμούμε. Μην ξεχνάς πως αυτά φέρνουν σε μια δουλειά καλούς ηθοποιούς, καλούς σεναριογράφους, έναν καλό διευθυντή φωτογραφίας, έναν καλό σκηνογράφο, έναν καλό ενδυματολόγο και πάει λέγοντας...

Στην σειρά υποδύεσαι τη Μυρσίνη Σεβαστού την οποία θα μπορούσαμε να την κατατάξουμε στους λεγόμενους κακούς ρόλους. Προσπάθησες να δικαιολογήσεις τις πράξεις της για να την προσεγγίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Τη Μυρσίνη τη θεωρώ έναν από τους πιο υπέροχους ρόλους που είχα την τύχη να ερμηνεύσω ακριβώς γιατί είναι ένα πολυδιάστατο πρόσωπο κι έχει εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για τον ηθοποιό, όσο και για τον τηλεθεατή. Στην ουσία περνάει από πολλά και διαφορετικά στάδια με έναν τόσο αρμονικό τρόπο που αξίζει να υποκλιθείς στην σεναριογράφο μας Μελίνα Τσαμπάνη.

Καλώς ή κακώς έτσι είναι κι η ζωή, όπου δεν μπορείς με ευκολία να χαρακτηρίσει κάποιον καλό ή κακό και να είσαι σίγουρος πως έπεσες μέσα. Ομοίως και στη ζωή περνάμε από πολλά και διαφορετικά στάδια, γι' αυτό και είναι γεμάτη εκπλήξεις, είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved