Συγκλονίζει η Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω πάθει τρία ατυχήματα» (Photos)
Showbiz

Συγκλονίζει η Κατερίνα Διδασκάλου: «Έχω πάθει τρία ατυχήματα» (Photos)

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Κατερίνα Διδασκάλου και μίλησε για όλα.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες μέλισσες» δεν δίστασε να αποκαλύψει-μεταξύ άλλων-πως έχει πάθει τρία ατυχήματα στο παρελθόν.

Η Μυρσίνη έχει χάσει το παιδί της, οπότε υποθέτω πως οι σκηνές είναι εξαιρετικά απαιτητικές υποκριτικά. Πώς καταφέρνεις να αποστασιοποιείσαι μετά το τέλος των γυρισμάτων;

Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Μπορώ να σου αποκαλύψω πως κάθε πρωί που μπαίνω στο αυτοκίνητο για να πάω στο γύρισμα κοιτάω τον καθρέφτη μου και λέω «άλλη μια μέρα στη ζωή της Μυρσίνης». Μπορεί να αφιερώνω πολύ χρόνο στην έρευνα και να δίνω την ψυχή μου για να φτάσω στο επίπεδο της ερμηνείας που επιθυμώ, όμως είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην αφήνω τον ρόλο να με κυριεύσει.

Στη δική σου ζωή έχει συμβεί κάποιο περιστατικό που σε τρομοκράτησε για την σωματικά ακεραιότητα των παιδιών σου;

Κοιτώντας πίσω όλα όσα συνέβησαν μου μοιάζουν μικρά και πως ξεπεράστηκαν εύκολα. Όμως, όταν τα ζεις τα βλέπεις πολύ διαφορετικά. Όταν ο γιος μου ήταν 12 χρονών χτύπησε στο σχολείο πολύ σοβαρά κι εγώ βρισκόμουν στην Χαλκιδική για μία παρουσίαση. Σ' όλη την διαδρομή προσευχόμουν βαθιά να μην είναι κάτι που δεν έχει πισωγύρισμα. Όταν αποφασίζεις να κάνεις παιδιά μαθαίνεις να προσεύχεσαι.

Παρόλα αυτά κι εσύ έχεις βιώσει πώς είναι να τίθεται η ζωή σου σε κίνδυνο. Σ' έκαναν αυτές οι εμπειρίες να αναθεωρήσεις;

Έχω πάθει τρία ατυχήματα. Το ένα ενώ ήμουν πεζή, το άλλο ενώ έκανα ποδήλατο και το τρίτο ενώ κατέβαινα από το άλογο. Εκεί κατάλαβα πως μια στιγμή μας χωρίζει από τον θάνατο. Αυτό με έκανε να αναρωτηθώ γιατί έπαθα ό,τι έπαθα και γιατί έτυχαν σε μένα αυτές οι εμπειρίες.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία εξελίχθηκα και ως άνθρωπος.

Έχεις δηλώσει: «Δόξα τω θεώ που τα παιδιά μου δεν έγιναν ηθοποιοί.». Έχεις πληγωθεί από τον χώρο σου;

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αχάριστη. Η δουλειά αυτή μου έχει δώσει μεγάλες χαρές, χρήματα, αναγνωρισιμότητα και πολλή αγάπη από τον κόσμο. Όπως και να έχει όμως, αυτή η δουλειά απαιτεί μόχθο και αναμέτρηση με τα σκοτεινά εσωτερικά σου μονοπάτια. Όσον αφορά τα παιδιά μου, αν το ήθελαν πραγματικά και σε μεγάλο βαθμό, τότε δεν θα στεκόμουν με τίποτα εμπόδιο, είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved