Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αποκάλυψε ποιες είναι οι φοβίες της (Photos)
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Αποκάλυψε ποιες είναι οι φοβίες της (Photos)

Σε πρόσφατα συνέντευξή της, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε για όλα.

Αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί της αρέσουν, τι παρακολουθεί στην τηλεόραση, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει τις φοβίες της.

Από ηθοποιούς ποιους παρακολουθεί;

«Από γυναίκες κλασικά τη Meryl Streep, τη μοναδική Cate Blanchett, την Glenn Close, την Helen Mirren, την εναλλακτική Tilda Swinton και από άντρες βεβαίως τον Joaquin Phoenix, που τον θαύμασα στην απίστευτη ερμηνεία του στον Joker, τον Daniel Day-Lewis, που δυστυχώς μας ανακοίνωσε ότι αποσύρθηκε, τον Sean Penn, τον Philip Seymour Hoffman, που τον χάσαμε τόσο πρόωρα, και πολλούς ακόμα υπέροχους ερμηνευτές».

Από τηλεόραση αυτή την περίοδο βλέπει ελάχιστα, λόγω έλλειψης χρόνου.

«Κολλάω όταν βλέπω εκείνες τις εκπληκτικές ξένες σειρές και θέλω να τις παρακολουθώ όσο το δυνατόν χωρίς διακοπή. Έτσι έχω κενά στις φετινές σειρές όπως π.χ. στο Chernobyl, γιατί δεν προλαβαίνω να τις δω, ούτε έχω χρόνο για επικά ξενύχτια. Υπήρξα φανατική του Game of Thrones, του The Handmaid’s Tale, του Big little lies, του Downton Abbey. Μου άρεσαν επίσης πολύ το The wire, το Broadwalk Empire, το Fargo, το True Detective, το Madmen και άλλα πολλά».

Επίσης, της αρέσει το κέντρο της Αθήνας.

«Μένω στο κέντρο, γιατί εκεί είναι τα περισσότερα θέατρα και θέλω το σπίτι μου να είναι κοντά στη δουλειά μου, δεν έχω αυτοκίνητο και δεν μου είναι εύκολες οι μετακινήσεις. Πριν από χρόνια έμαθα να οδηγώ, πήρα και ένα αυτοκίνητο, αλλά σε δέκα μήνες το πούλησα. Μου επέτεινε το άγχος αντί να με διευκολύνει, γιατί το κέντρο δεν ήταν ποτέ φιλικό στο παρκάρισμα.

Έχανα άπειρες ώρες να ψάχνω θέση να παρκάρω, ούτε καν έξω από το σπίτι μου δεν έβρισκα».

Τι φοβίες έχει;

«Πολλές. Φοβάμαι τον θάνατο, τις ανίατες αρρώστιες, τους σεισμούς, φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά ταξιδεύω με αυτά όταν χρειάζεται. Δεν είναι καλός σύμβουλος ο φόβος και προσπαθώ να καταπολεμώ τις φοβίες μου. Γι' αυτό και δεν θέλω να μιλάω γι' αυτές».

Τελικά, για τι θέλει να μιλά;

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου αρέσει να μιλώ για τον εαυτό μου. Νιώθω άβολα με τις συνεντεύξεις, δεν τις αγαπώ, είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Άλλωστε, και η δουλειά που κάνουμε εμείς οι ηθοποιοί μας εκθέτει πολύ στο δημόσιο μάτι και ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα που δεν τους αρέσει αυτή η συνεχής έκθεση. Αναγκαζόμαστε να μιλάμε στα Μέσα γιατί το επιβάλλουν οι κανόνες της αγοράς, η ανάγκη της προώθησης μιας καινούργιας παραγωγής. Θα ήμουν ευτυχής αν κάποτε σταματούσε αυτός ο τρόπος διαφήμισης, γιατί είναι ψυχοφθόρο για έναν καλλιτέχνη εκτός από το ουσιαστικό αντικείμενο της δουλειάς του να πρέπει να αντιμετωπίζει και το άγχος των συνεντεύξεων. Εξάλλου, φαίνεται ποιος είναι ο καθένας μας μέσα από το έργο του και τις επιλογές του και αυτό είναι που έχει σημασία», είπε στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved