Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις (photos)
Showbiz

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου μίλησε ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις (photos)

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου είναι μια αδιαμφισβήτητα όμορφη γυναίκα.

Αν και ο χρόνος είναι καλοός μαζί της και έχοντας καλά γονίδια, όπως όλοι βλέπουμε, δεν δίστασε να μιλήσει για τις αισθητικές επεμβάσεις κι αν σκέφτεται να κάνει ή όχι.

Ακόμη, σε συνεντεύξή της στην Λίλα Καλοσκάμη μίλησε για τα αξέχαστα Χριστούγεννά της και για τις ευχές που θέλει να πραγματοποιηθούν.

Μας δίνεις πάντα την εντύ­πωση του ήρεμου και ήσυ­χου κοριτσιού. Ωστόσο, τρέλες έχεις κάνει στη ζωή σου;

Τρέλες έχω κάνει πολλές και δεν έχω μετανιώσει για καμία από αυτές! Επίσης προσπαθώ να μην βγαίνω εκτός εαυτού πολύ. Πολύ σπάνια θα μου συμβεί, αλλά όταν θα γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι για κάτι παρά πολύ σοβαρό. Αγριεύω (γέλια). Αλλά αγριεύω μόνο όταν κάποιος πειράξει ή θίξει κάποιον δικό μου άνθρωπο, αλλά στην τελική θεωρώ ότι όλα λύνονται μέσα από τον διάλογο.

Δηλώνεις ντροπαλή, αλλά και διαχυτική συγχρόνως. Πώς συνδυάζονται αυτά τα δυο;

Και όμως συνδυάζονται και μάλιστα πολύ αρμονικά για εμένα. Μικρή, αν και ήμουν ντροπαλή, ήμουν αντιδραστική, δεν με έλεγες και πολύ πειθαρ­χημένη (γελάει). Είναι κομμά­τια του χαρακτήρα μου και τα δυο. Είμαι πάντα ντροπαλή στην αρχή μέχρι να αισθανθώ άνετα και οικία με κάποιον, μέχρι να τον μάθω και να με μάθει. Όλοι θέλουμε τον χρόνο μας εξάλλου!

Μέχρι σήμερα όλοι οι ρόλοι σου είναι πο­λύ «ευγενικοί». Σε ρόλο δραματικό ή «άγριο» έχεις σκεφτεί τον εαυτό σου;

Ένας ηθοποιός μπορεί να υπηρετήσει και τα δυο είδη. Η διαδρομή είναι ίδια. Σκοποί είναι να βρεις τα «ζητήματα» του εκάστοτε χαρακτήρα, είτε μιλάμε για την κωμωδία, είτε για το δράμα. Δεν κατατάσσω τον εαυτό κάπου συγκεκριμένα διότι έτσι είναι σαν να με περιορίζω.

Ιωάννα Ασημακοπούλου

Έχεις ένα bay face. Ο χρόνος είναι σύμμαχος ή εχθρός σου;

Ο χρόνος είναι μόνο σύμμαχος και έτσι θα πρέ­πει να τον αντιλαμβανόμαστε. Αν τα βάλουμε μαζί του, νομίζω ότι θα το χάσουμε το -παιχνίδι.

Ωστόσο, μεγαλώνοντας θα πείραζες το πρό­σωπο σου ή κάποιο άλλο σημείο του σώματός σου με κάποια πλαστική ή μπότοξ;

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι τις αισθητικές επεμβάσεις διότι δεν ξέρω το αποτέλεσμα που θα επιφέρουν, δεν είμαι αρνητική όμως. Αν χρειαστεί στο μέλλον μπορεί και να κάνω, αν και πιστεύω ότι θα πρέπει να συμφιλιωθώ με τον χρόνο θέλω δεν θέλω όπως όλοι μας άλλω­στε (γέλια).

Υπάρχει κάποιο όνειρό σου που φοβάσαι πως δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ;

Ω, ναι και δεν είναι μόνο ένα! Αν και αισθάνο­μαι πολύ τυχερή διότι τα περισσότερα όνειρα μου έχουν γίνει ζωή. Από εκεί και πέρα υπάρ­χουν πολλά που ονειρεύομαι και θα ονειρεύομαι διότι αυτή είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής μας. Μακάρι αυτό να μη σταματήσει ποτέ γιατί το όνειρο είναι αυτό που μας κρατάει ζων­τανούς.

Τα φετινά Χριστούγεννα η περιμένεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Θέλω να μου φέρει όλα όσα δεν έφερε ο προ­ηγούμενος χρόνος και να παραμείνουν όλα τα όμορφα που μου χάρισε.

Ποια είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Τα Χριστούγεννα που έπαιζε στο ραδιόφωνο το «Last Christmas» (γέλια).

Το στολισμένο σου δενδράκι έχει τρεις μπαλίτσες με ευχές. Ποιες είναι αυτές;

Υγεία - Αγάπη -Τύχη! Αν και το δικό μου δέν­τρο είναι γεμάτο ευχές (γέλια)!

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved