Τόσο μικρός είναι ο κόσμος - Ποια παρουσιάστρια έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην Σμαράγδα Καρύδη;
Showbiz

Τόσο μικρός είναι ο κόσμος - Ποια παρουσιάστρια έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην Σμαράγδα Καρύδη;

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε την αποκάλυψη!

Η ηθοποιός, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια και όσα έκανεως μαθήτρια, εξομολογήθηκε πως μια πασίγνωστη παρουσιάστρια της έκανε μαθήματα γαλλικής γλώσσας.

Ακόμη, μας έβαλε στον παιδικό και εφηβικό της κόσμο και μάθαμε μέχρι και πώς έκανε τα σκονάκια της...

Το δωμάτιό μου

Στο παιδικό μου δωμάτιο ένας γνωστός σκι­τσογράφος φίλος της μητέρας μου, είχε σχεδιάσει στους τοίχους τον Ποπάυ, τον Γκούφυ, τον Ντόναλντ, αλλά και τους δικούς του ήρωες που πρωταγωνιστούσαν στα σκίτσα του, το Μήτσο και το Κατινάκι! Στη συνέχεια η μητέρα μου τους είχε ζωγραφίσει. Αργότερα αλλάξαμε σπίτι. Στο καινούργιο μου δωμάτιο έβαψα τους μισούς τοίχους πορτοκαλί και τους άλλους μισούς κίτρινους με πορτοκαλί πινελιές. Χρώματα τόσο εκτυφλωτικά που για ένα διάστημα κοιμόμουν στο σαλόνι πάνω στο χαλί!

Κόμπλεξ

Στην εφηβεία περνάς διάφορα κουλά με την εμφάνιση σου! Εγώ, επειδή ήμουν πολύ αδύνατη, φορούσα μέσα από το παντελόνι βάτες της μαμάς μου και διπλά καλσόν για να φαίνεται πως έχω ψωμάκια!

Φροντιστήριο

Δεν πήγα ποτέ φροντιστήριο, στα μαθήματα δεν με βοηθούσε κανείς. Μια φορά μονάχα μου έκανε για λίγο γαλ­λικά η Αννίτα Πανιά. Ήταν στο ίδιο σχολείο, μια τάξη μικρότερη.

Σμαράγδα Καρύδη

Απίστευτη σκηνή

Όταν ο πατέρας μου (Ντίνος Καρΰδης) πήρε όσα ρούχα βρήκε σκορπισμένα εδώ και εκεί στο δωμάτιο μου και τα πέταξε από το παρά­θυρο του πέμπτου ορόφου! Είχε απηυδήσει να μου ζητάει καθημερινά να βάλω σε μια τά­ξη τα πράγματα μου. Ήμουν αναβλητική, θυμάμαι πως είχα κατέβει στον ακάλυπτο και τα μάζευα ένα ένα!

Σκονάκια

Στους διαγωνισμούς έγραφα τα θέματα στα πόδια, μονάχα τότε φορούσα φούστα! Έφτιαχνα και πακετάκι με όλα τα sos σε σμίκρυν­ση! Μια φορά με έπιασαν. «Αν βρω το θέμα που σας έβαλα σε αυτό το πακετάκι, θα σου μονογράψω την κόλλα» μου είχε πει ο καθη­γητής. Τη γλύτωσα γιατί, όταν με τσάκωσε, εί­χα ήδη προλάβει να ξεχωρίσω το θέμα και να το βάλω σε άλλη τσέπη.'Ετσι μπόρεσα να κά­νω αργότερα και την αντιγραφή. Γενικά, βα­ριόμουν το σχολείο. Πιστεύω πως όσοι το νο­σταλγούν μάλλον ασχολούνται με κάποια βα­ρετή δουλειά.

Πηγή: Grande

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved