Σοφία Κουρτίδου: «Η συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι ευλογία» (photos)
Showbiz

Σοφία Κουρτίδου: «Η συνεργασία με τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι ευλογία» (photos)

Τη Σοφία Κουρτίδου την απολαμβάνουμε θεατρικά στο έργο «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ», στο θέατρο Αθηνά.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Γιάννη Ζουγανέλη και τη συνεργασία τους, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τη δούμε στην μικρή οθόνη.

Τον φετινό χειμώνα σας βρίσκουμε στην παράσταση «Ηappy Birthday ΕΛΛΑΣ»...

Ναι, στο θέατρο «Αθηνά», κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με εορταστικό χαρακτήρα για την επέτειο των 200 χρόνων της εθνικής μας... ασυναρτησίας, όπως το λέμε εμείς, και όχι ανεξαρτησίας. Είναι μια παράσταση που εμπεριέχει μέσα της και γέλιο και συγκίνηση. Με πολύ χιούμορ καυτηριάζουμε κατά μία έννοια την ελληνική νοοτροπία.

Γιατί κάποιος να επιλέξει να δει τη συγκεκριμένη παράσταση;

Γιατί θα περάσει όμορφα, είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας, είναι μια διαδραστική παράσταση, συμμετέχει δηλαδή και το κοινό.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Γιάννη Ζουγανέλη;

Ο Γιάννης για μένα είναι κατά μία έννοια οικογένεια. Εχουμε δουλέψει και άλλες φορές τόσο με τον Γιάννη όσο και με την κόρη του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο Γιάννης είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους και είναι πραγματικά ευλογία να δουλεύει κανείς μαζί του.

Τη Σοφία Κουρτίδου την απολαμβάνουμε θεατρικά στο έργο «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ», στο θέατρο Αθηνά.

Σχο παρελθόν είχατε βρεθεί στην παρουσίαση της εκπομπής «ΠΕΔΕΣ» του Alpha. Θα ήσασταν θετική σε μια ανάλογη τηλεοπτική πρόταση;

Προτεραιότητα μου είναι η μουσική, αλλά επειδή είμαι και μια πολυσχιδής προσωπικότητα και με ενδιαφέρει να εκφράζομαι, αν υπήρχε μια αντίστοιχη πρόταση τηλεοπτικά θα με ενδιέφερε.

Τηλεοπτικά συμμετείχατε και στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤΙ, στο «YFSF». Το νοσταλγείτε;

Σίγουρα ήταν μια διαδικασία πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί κάθε εβδομάδα καλούμασταν να υποδυθούμε ένα διαφορετικό πρόσωπο και πολλές φορές σου δινόταν η ευκαιρία να γνωρίσεις και πολλά πράγματα για τον εαυτό σου μέσα από την όλη αυτή διαδικασία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλέψαμε τότε είναι αυτές που μας πάνε ένα βήμα παραπέρα

Η τηλεόραση υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό σας;

Η τηλεόραση, όπως και το θέατρο, δεν ήταν για μένα η πρωταρχική μου σκέψη μέσα στο μυαλό μου. Εγώ από παιδί αυτό που ήθελα να κάνω ήταν η μουσική. Απλώς κάποια πράγματα έρχονται από μόνα τους και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να εκφράζομαι ελεύθερα. Είτε αυτό είναι στην τηλεόραση, είτε στη θεατρική σκηνή, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειτα από πολλά χρόνια αλλάξατε το Ιοοκ των μαλλιών σας. Πού οφείλεται αυτή η αλλαγή;

Αυτή η αλλαγή έγινε πάρα πολύ αυθόρμητα. Ηταν κάτι το οποίο είχε έναν συμβολικό χαρακτήρα για μένα, με ακολουθούσε πολλά χρόνια αυτό το μαλλί. Θεώρησα λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να μην εγκλωβιζόμαστε σε πρότυπα είτε που μας επιβάλλουν οι άλλοι, είτε που επιβάλλουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας κάποιες φορές. Θεώρησα λοιπόν ότι ήταν έτσι ένα κομβικό σημείο που έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή.

Οταν μια γυναίκα αλλάζει τα μαλλιά της είναι έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της, λένε...

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε τη ζωή μας κάθε μέρα Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να είμαστε ανοιχτοί πάντοτε σε αλλαγές.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved