Γιάννης Κότσιρας: Πώς θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά; (Photos)
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: Πώς θα υποδεχτεί τη νέα χρονιά; (Photos)

Ο Γιάννης Κότσιρας, μίλησε για την οικογένειά του, για τα επαγγελματικά του και γενικότερα για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Ο καλλιτέχνης μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς θα υποδεχτεί το νέο έτος.

– Πώς βιώνεις τα οικογενειακά βάρη που έχει ένας πατέρας δύο παιδιών;

Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχεις δύο παιδιά μέσα στο σπίτι. Φυσικά υπάρχει κούραση, αλλά βάζοντας σωστές προτεραιότητες τα καταφέρνεις. Ως αγόρια, έχουν μια φυσική τάση να κοπανιούνται μεταξύ τους, οπότε το κυριότερο μέλημά μου είναι να μη μάθουν στη βία, να τους διδάξω την ισότητα, πως κανένα παιδί δεν είναι διαφορετικό, καλύτερο ή σπουδαιότερο από το άλλο.

– Πώς θα υποδεχτείς επαγγελματικά το 2020;

Στις 17 Ιανουαρίου ξεκινά η Όμορφη Πόλη στο Μέγαρο Μουσικής. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης αναβιώνει τη θρυλική παράσταση του 1962 παρουσιάζοντας μια σύγχρονη Όμορφη Πόλη του 2020, μια μοναδική υπερπαραγωγή. Και όλο αυτό μέσα από τα ποιητικά κείμενα που υπογράφει ο Μίκης Θεοδωράκης και τα πεζά κείμενα του Γιώργου Βάλαρη, τα οποία πραγματεύονται κυρίαρχα θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Είναι ένα παρθένο περιβάλλον για εμένα, καθώς για πρώτη φορά θα ερμηνεύσω και ρόλο. Ανυπομονώ.

Επίσης, αρχές Μαρτίου στον Σταυρό του Νότου ετοιμάζουμε αφιέρωμα στο παλιό και νέο λαϊκό τραγούδι. Η χαρά μου θα είναι να καταφέρω να ακούσουν οι νέοι Άκη Πάνου. Από τις 30 Απριλίου έως τις 14 Μαΐου θα πραγματοποιήσουμε ένα ρεσιτάλ σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Εδώ και πολλά χρόνια έχω στο μυαλό μου ένα πρότζεκτ, το «Greece on the road». Κάποια στιγμή η Ελλάδα ακούστηκε στο εξωτερικό με πολύ άσχημο τρόπο και αποφασίσαμε να δείξουμε και να θυμίσουμε ποια είναι η Ελλάδα του πολιτισμού. Στόχος είναι να παίξουμε τραγούδια μεγάλων συνθετών συνδυασμένα με ξένα. Μάλιστα, είχα τολμήσει παλαιότερα στη Νέα Υόρκη να συνδυάσω το «Νew York» με τον «Ζορμπά» και είχε γίνει της τρελής!

– Σε προσωπικό επίπεδο, πώς θα σε βρει το νέο έτος;

Επιτέλους οικογενειακά. Το ωραιότερό μου σχέδιο είναι να κάθομαι στο σπίτι παρέα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μας και να βλέπουμε το Christmas Carol. Είναι ονειρεμένο, είπε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved