Μπέτυ Μαγγίρα: Τι προσδοκά από τη νέα χρονιά; (Photos)
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: Τι προσδοκά από τη νέα χρονιά; (Photos)

Η Μπέτυ Μαγγίρα είναι ένα πλάσμα με άστρο που ξεχωρίζει και τραβά τα βλέμματα με ό,τι κι αν κάνει.

Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, αναφέρθηκε στο My style rocks, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τι είναι αυτό που προσδοκά από τη νέα χρονιά.

Όλα αυτά τα χρόνια που πορεύεστε στη μικρή οθόνη, έχετε αποδείξει ότι είστε επιλεκτική και θέλετε να πειραματίζεστε... Με τι γνώμονα διαλέγετε την εκάστοτε δουλειά;

Αυτή η διαφορετικότητα που έχω επιλέξει να ακολουθώ, μπορεί να μη μου έχει βγει σε καλό. Κάθε χρόνο έκανα και κάτι διαφορετικό: σίριαλ, εκπομπές, σόου. Εμένα μου άρεσε η ποικιλία γιατί είμαι άνθρωπος που βαριέται εύκολα, ωστόσο ίσως όλο αυτό να μπέρδευε το κοινό. Αναφορικά με το πώς επιλέγω δουλειές, θέλω αυτό που θα κάνω να αρέσει σε εμένα, να γεμίζει εμένα. Ποτέ δεν επέλεξα κάτι ανάλογα, με το αν είναι πιασάρικο ή αν μου έδιναν πολλά χρήματα. Για εμένα το κριτήριο είναι το ένστικτο μου.

Τι συνέβη με το «My style style rocks»;

Δεν έχει συμβεί κάτι συγκεκριμένο, δεν θέλω να αναφέρομαι άλλο στο «My style style rocks», δεν έγινε πρόταση, δεν θα είμαι στον νέο κύκλο του εν λόγω φορμάτ.

Τι ετοιμάζετε για το μέλλον;

Δεν έχω κάτι ανακοινώσιμο, αλλά πάντα συζητάω πράγματα, πάντα έχω στο μυαλό μου πράγματα.

Γιατί πήρατε την απόφαση να απέχετε φέτος από το θέατρο;

Μετά από 5-6 χρόνια, ήταν δική μου επιλογή παρά το ότι είχα πάρα πολλές προτάσεις. Έχω την ανάγκη, θέλω να καθίσω σπίτι μου τα βράδια με τα παιδιά μου, να τα χαρώ. Έτσι, δεν λείπω τα βράδια, γυρίζω σπίτι μου το απόγευμα, τρέχω σε δραστηριότητες με τα παιδιά μου, αργότερα χαλαρώνω με τον άντρα μου. Το απολαμβάνω όλο αυτό, το είχα ανάγκη. Μου κάνει καλό το ότι απέχω από τα θεατρικά.

Μιας και ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2Ο19, τι γεύση σας άφησε;

Ήταν ένα πολύ δυνατό έτος, έκανα το «My style style rocks» στις αρχές του έτους, ξεκουράστηκα, έκανα τις διακοπές μου το καλοκαίρι και ξεκίνησα με φόρα φέτος το χειμώνα. Εγώ καταλήγω στο ότι πρέπει να αφιερώνουμε σε εμάς χρόνο, πρέπει να αποστασιοποιούμαστε λίγο, να βλέπουμε τα πράγματα απέξω και μετά να ξαναμπαίνουμε στο «παιχνίδι».

Από τη νέα χρονιά, τι προσδοκάτε;

Στα επαγγελματικά, θα ήθελα να κάνω πράγματα που αρέσουν σε εμένα και να έχουν απήχηση στο κοινό. Προσωπικά, να έχουμε υγεία και αγάπη, είπε στο My tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved