Φαίη Ξυλά: Έτσι θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων
Showbiz

Φαίη Ξυλά: Έτσι θα περάσει την ημέρα των Χριστουγέννων

Η Φαίη Ξυλά από μικρή δεν πίστευε στον Άγιο Βασίλη, όμως του έγραφε γράμμα για να της φέρει δώρο.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις φετινές γιορτές, την προετοιμασία που κάνει, αλλά και για τη σχέση της τον πρώην σύζυγο της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.

- Για τις Άγιες Ημέρες των χριστουγεννιάτικων εορτών, εκτός από τις ώρες που θα δουλεύεις, τι έχεις προγραμματίσει;

«Θα δουλεύω φουλ, ενώ τις ώρες που δεν θα είμαι στο θέατρο θα τις περάσω οικογενειακά, θα είμαι με το γιο μου και την οικογένεια μου. Μέχρι στιγμής έχω να θυμάμαι ευχάριστα Χριστούγεννα. Είναι μια ωραία γιορτή με πολλή χαρά, που μας υπενθυμίζει ότι πρέπει να είμαστε δοτικοί, να βοηθάμε τους άλλους, να θυμόμαστε την αλληλοβοήθεια και την αλληλεγγύη.

Καλό θα ήταν να είναι καθημερινό αυτό, όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Ετοιμάζομαι να στολίσω το σπίτι, θα φτιάξω μελομακάρονα, κάνω όλα τα κλασικά. Τα κάνω μαζί με τη μαμά μου, βασικά τη βοηθάω, θα μου πάρει πολύ χρόνο να πάω να πάρω δώρα, γιατί παίρνω σε όλους. Έχω πολλούς φίλους, φτιάχνω ολόκληρη λίστα, έτσι, κάτι για το καλό, μου αρέσει αυτή η διαδικασία. Αν δεν τα καταφέρω, κατόπιν εορτής, ευτυχώς δεν με παρεξηγούν οι φίλοι μου. Γύρω στα 20-30 άτομα θα πάρουν φέτος δώρο από μένα, αλλά παίρνω κι εγώ από εκείνους».

- Θα είναι μαζί σας τις γιορτές και ο πρώην σύζυγος σου (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος), με τον οποίο διατηρείτε εξαιρετική σχέση μετά το χωρισμό σας;

«Δεν ξέρω αν θα έρθει κάποιες μέρες μαζί μας ή αν θα πάρει αυτός κάποιες μέρες τον Πάρη, δεν έχουμε συνεννοηθεί. Ο Κωνσταντίνος έχει καθημερινή επαφή με το παιδί. Σημασία, πάνω απ' όλα, έχει το παιδί, οι γονείς του πρέπει να είναι εκεί ούτως ή άλλως γι’ αυτό, είναι κάτι που τους δένει για πάντα. Ως ζευγάρι δύο άνθρωποι χωρίζουν, κλείνει ο κύκλος τους, αλλά ως γονείς πρέπει να είναι πάντα εκεί μαζί για το παιδί. Όταν έχεις ένα μικρό παιδί, όλα τα άλλα δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία, πόσω μάλλον όταν δεν είναι κάτι σοβαρό, θέλει λίγο χρόνο και μετά ξεπερνιούνται όλα».

Φαίη Ξυλά

- Ο χωρισμός και το διαζύγιο σας έγιναν αθόρυβα, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα και συχνά.

«Σημασία έχει πώς είμαστε μεταξύ μας και να μη μας αφορά τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος που είναι απέξω. Πέρυσι συνεργαστήκαμε στο θέατρο με τον Κωνσταντίνο, τον οποίο εκτιμώ και θαυμάζω ως ηθοποιό, συνεργαζόμαστε τέλεια όταν είμαστε μαζί στη σκηνή. Ξέρω ότι πάντα θέλει να είμαι καλή κι εγώ θέλω να είναι καλός και βοηθητικός».

- Ακούτε ακόμα ο ένας τη γνώμη του άλλου;

«Φυσικά. Εμπιστεύομαι τη γνώμη του Κωνσταντίνου στα επαγγελματικά, έχει σημασία για μένα αν μου πει κάτι, αν κάτι δεν του αρέσει.

-Σε προσωπικά ζητήματα ακούς τη γνώμη του;

«Προσωπικά ζητήματα δεν θα τα συζητούσα μαζί του, για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή, μετά από χρόνια, φτάσουμε στο σημείο να συζητάμε τα προσωπικά μας, η ζωή είναι απρόβλεπτη, μακάρι, γιατί όχι;».

-Αυτό που λες είναι βασισμένο σε... σουηδικά πρότυπα.

«Οι Σουηδοί είναι πολύ μπροστά, σε όλα, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τους θαυμάζουμε γι' αυτό».

- Πιστεύεις στον Άγιο Βασίλη;

«Από πολύ μικρή δεν πίστευα στον Άγιο Βασίλη, αλλά ήξερα ότι θα μου έρθει το δωράκι, περίμενα να μου το φέρει ο παππούς, η γιαγιά, η μαμά, ο μπαμπάς, όποιος το αναλάμβανε, έτσι του έγραφα γράμματα και του ζητούσα ό,τι ήθελα να μου φέρει», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved