Αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές των Ελλήνων celebrities (photos)
Showbiz

Αξέχαστα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές των Ελλήνων celebrities (photos)

Ευχάριστες στιγμές, νοσταλγικές αναμνήσεις, ευτράπελα της τελευταίας στιγμής αλλά και όχι τόσο ευχάριστες εμπειρίες έχουν βιώσει τις γιορτινές ημέρες οι Έλληνες celebs.

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν κατά καιρούς εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις τους ποιες γιορτές τους έχουν μείνει αξέχαστες και φυσικά για ποιο λόγο. Έτσι, λοιπόν, φτιάξαμε μια λίστα και σας παρουσιάζουμε όσα έχουν μοιραστεί οι ίδιοι!

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά

«Όταν σπούδαζα στην Ιταλία, στην Μπαλόνια, κάθε φορά που πλησίαζαν οι γιορτές επιστρέφαμε όλοι οι Έλληνες φοιτητές πίσω στην πατρίδα. Μία χρονιά λοιπόν, πριν από περίπου 12 χρόνια, πάω στο αεροδρόμιο, αλλά λόγω κακοκαιρίας και απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η πτήση μας ακυρώθηκε. Όπως καταλαβαίνεις, δεν το, κούνησα από εκεί και περίμενα την επόμενη πτήση ή τελος πάντων πότε θα λήξει το όλο θέμα για να πάω στους δικούς μου, στο Κιλκίς. Το θέαμα ήταν τραγικό: Όλο το αεροδρόμιο ήταν γεμάτο φοιτητές! Όπου και να γύρναγες το βλέμμα σου δεν έβλεπες τίποτε άλλο εκτός από φοιτητές. Τελικά, μείναμε καθηλωμένοι 3 μέρες εκεί! Θυμάμαι πως μιλούσα συνέχεια με την οικογένεια μου στο τηλέφωνο και στενοχωριόμουν που όλα τα φαγητά και η γαλοπούλα -που ποιος ξέρει πόσα κιλά ήταν- που έφτιαξε η μαμά μου πήγαν χαμένα, γιατί γύρισα τελικά στην Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα!» έχει πει η Φαίη Σκορδά για την αξέχαστη εμπειρία που έχει ζήσει μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Όταν ήμουν 22 χρόνων, είχα κανονίσει με την κοπέλα μου να πάμε κάπου για την αλλαγή του χρόνου. Δεν ξέρω τι έγινε, αλλά 2 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά κάναμε μία συζήτηση εφ' όλη της ύλης και χωρίσαμε! Και ο νέος χρόνος μου μπήκε στο κρεβάτι με την πιτζάμα ολομόναχος, Ήμουν πολύ στενοχωρημένος, για 2 μέρες έμεινα στο κρεβάτι. Δεν κατάλαβα τίποτα: Ούτε τι έγινε ούτε αν είχαμε γιορτές ούτε πότε άλλαξε ο χρόνος. Το δυσκολότερο όλων ήταν οι μέρες που ακολούθησαν στη δουλειά. Όλοι οι συνάδελφοι μου ήταν μες στην τρελή χαρά κι εγώ αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουνα» περιέγραψε την πιο τραυματική εμπειρία του την περίοδο των Χριστουγέννων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

«Πρέπει να ήμουν στην Δ' δημοτικού. Ίσως και Γ'. Ενώ κάποιες χρονιές φεύγαμε ταξίδι, τα Χριστούγεννα τα συγκεκριμένα είχαμε μείνει στην Αθήνα. Παραμονή, λοιπόν, περίμενα τον Αϊ-Βασίλη. Είχα βάλει κουλουράκια, κουραμπιέδες, σοκολάτες να τα βρει ο άγιος και να μην πεινάσει. Κι ένα τεράστιο ποτήρι γάλα. Είχα πάρει λοιπόν μια κουβερτούλα και ξάπλωσα δίπλα στο δέντρο. Ξύπνησα ξαφνικά όταν μια μπάλα έπεσε στο πρόσωπο μου. Άρχισα να φωνάζω: "Σηκωθείτε έχει έρθει ο Αϊ-Βασίλης". Τελικά, είχε έρθει το ξημέρωμα. Ήταν τα τελευταία Χριστούγεννα πριν συνειδητοποιήσω πως δεν υπάρχει άγιος Βασίλης», ήταν η πιο τραυματική χριστουγεννιάτικη εμπειρία της Βίκυ Καγιά.

Δείτε τις υπόλοιπες γιορτινές αναμνήσεις των σταρ στη gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved