Τίτλοι τέλους για τους Scorpions
Showbiz

Τίτλοι τέλους για τους Scorpions

Έστω και με 20 μέρες καθυστέρηση, οι Scorpions θα δώσουν την πολυαναμενόμενη, τελευταία συναυλία τους, σε λίγη ώρα στο ΣΕΦ.

Μετά την αναβολή της αρχικής συναυλίας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Οκτωβρίου, λόγω προβλήματος στις φωνητικές χορδές που παρουσίασε ο τραγουδιστής Klauss Meine, οι θρυλικοί Σκορπιοί επανέρχονται έτοιμοι για να δώσουν την τελευταία παράσταση της μεγαλειώδους καριέρας τους.

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη τους παρουσία στην Ελλάδα, πάλι στο ΣΕΦ, οι Γερμανοί hard rockers, επιστρέφουν ξανά στον «τόπο του εγκλήματος» για να κλείσουν θριαμβευτικά μια πολύχρονη παρουσία, που συνοδεύτηκε από εξαιρετικά albums και ακόμα πιο δυνατές live εμφανίσεις.

Από τα αγαπημένα group των Ελλήνων fans, η παρέα από το Αννόβερο, έγινε διάσημη με τραγούδια όπως τα “Rock You Like A Hurricane, Holiday, Still Loving You και Blackout”. Η υπόσχεση που έχουν δώσει για απόψε είναι να τα δώσουν όλα επί σκηνής, γιατί αυτή θα είναι η τελευταία τους φορά…
Η συναυλία είναι sold out και πριν από τους Scorpions θα εμφανιστούν ο Γιώργος Γάκης & the Troublemakers και οι Firewind.

Πηγή: www.newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/politismos/story/titloi-telous-gia-tous-scorpions

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved