Φαίη Ξυλά: «Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι αυστηρή ως μαμά»
Showbiz

Φαίη Ξυλά: «Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι αυστηρή ως μαμά»

Η Φαίη Ξυλά δηλώνει αυστηρή μαμά.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση με το γιο της, Πάρη, για όσα αγαπούν να κάνουν μαζί, ενώ ανέφερε αν έχει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της.

- Τι είναι εκείνο που σου έχει μάθει ο γιος σου;

«Τα παιδιά είναι πηγή έμπνευσης, επίσης είναι τόσο κοντά στη δουλειά του ηθοποιού η παιδική ηλικία. Αυτός είναι ο λόγος που τον παίρνω στις παραστάσεις και φορά στις πρόβες, κυρίως όταν δεν έχω κάποιον να μου τον κρατήσει τις ώρες αυτές. Ο Πάρης μου μαθαίνει πάρα πολλά, όχι μόνο για τη ζωή, αλλά και για τη δουλειά μου. Οι ηθοποιοί διατηρούμε πολύ έντονα τη σχέση μας με το παιδικό μας κομμάτι, γιατί το χρησιμοποιούμε. Εξακολουθούμε να παίζουμε. Προσπαθώ πάρα πολύ να είμαι αυστηρή ως μαμά, γιατί το παιδί πρέπει να έχει κάποια όρια, όμως δεν είμαι ως άνθρωπος γενικότερα, θέλω να μπαίνουν όρια, να μην είμαι τόσο ανοιχτή, γιατί στο μέλλον θα δυσκολέψουν τα πράγματα. Είμαι η μαμά του και τώρα το καταλαβαίνω αυτό.

- Τι αγαπάτε να κάνετε μαζί;

«Πηγαίνουμε πολλές βόλτες σε παιδικές χαρές και παιδότοπους, όλα αυτά τα κλασικά, ενώ πηγαίνουμε πολύ στο θέατρο και το σινεμά, σίγουρα μία φορά την εβδομάδα.

Με τον μικρό της!

- Βλέπετε παιδικές παραστάσεις;

«Παιδικές, αλλά κι αυτές που παίζω, αν μπορεί να τις δει ένα παιδί και δεν έχει μέσα κάτι «σκληρό». Τον παίρνω στις δικέ5 μου, αλλά και στου μπαμπά του».

-Έχεις ελεύθερο χρόνο για σένα;

«Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά πάντα βρίσκω, θεωρώ πολύ σημαντικό να έχεις κι ένα μικρό κομμάτι χρόνου με τον εαυτό σου, οπότε προσπαθώ πάντα και ξεκλέβω χρόνο για μένα. Μπορεί να συναντήσω κάποιους φίλους κι όταν το κάνω αυτό, σημαίνει ότι χάνω ώρες από τον ύπνο μου, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να είναι και υπερεκτιμημένος τελικά ο ύπνος», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved