Δημήτρης Μακαλιάς: «Με το παιδί μας είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ήρεμοι, υγιείς»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Με το παιδί μας είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ήρεμοι, υγιείς»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει περιορίσει τη δουλειά του, για να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με το γιο του, Χάρη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με το παιδί του, για το αν ο μικρός έχει περισσότερη αδυναμία σε εκείνον ή στη μαμά του, ενώ αποκάλυψε αν ετοιμάζει κάτι στην τηλεόραση.

Ετοιμάζεις κάτι στην τηλεόραση;

«Είμαι σε αναμονή με την ΕΡΤ, θα κάνω μια εκπομπή ...που έχει να κάνει με μικρά παιδάκια. Τα γυρίσματα θα τα ξεκινήσουμε από τη νέα χρονιά».

-Σ' επηρέασε ο γιος σου και αποφάσισες να ασχοληθείς με εκπομπή που απευθύνεται στα μικρά παιδιά;

«Ο γιος μου με επηρέασε πάρα πολύ. Όταν μου το πρότειναν τους είπα ότι θέλω να το κάνω οπωσδήποτε».

-Χρόνος για σένα υπάρχει;

«Ευτυχώς, έχω πάρα πολύ χρόνο φέτος, χωρίς τηλεόραση και παιδικές παραστάσεις .Ήμουν συνηθισμένοι σε άλλα ωράρια, να ξυπνάω το πρωί στις 7:00 και να δουλεύω μέχρι τις 2:00 τη νύχτα. Τώρα, πολύ συνειδητά, είπαμε με την Αντιγόνη ότι χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χρόνο για τον Χάρη μας. Έχω περιορίσει πολύ τη δουλειά, για να μπορώ να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο με το γιο μου. Μας αρέσει να είμαστε έξω, στη φύση, να παίζουμε, να πηγαίνουμε εκδρομές, να αλλάζουμε παραστάσεις, να βλέπει καινούργια πράγματα, κι εμείς τις αντιδράσεις του. Τώρα είναι 2 χρονών».

-Πως είναι οι... συζητήσεις σας μαζί του;

«Από νωρίς είχαμε αρχίσει να του μιλάμε σαν να είναι ενήλικας. Από μωρό του μιλάμε κανονικότατα και ας μην απαντάει. Εδώ και 6 μήνες απαντάει φουλ σε όλα».

Από τη βάφτιση του γιου του!instagram

-Χαϊδευτικά σε φωνάζει κάπως αλλιώς εκτός από «μπαμπά»;

«Όχι, δεν έχουμε χαϊδευτικά, με φωνάζει «μπαμπά» και στα δύσκολα και στα εύκολα. Κλαίει και φωνάζει «μπαμπά» για να σωθεί, αλλά και στα καλά, που μπορεί να έρθει να παίξουμε».

-Να «σωθεί» από τι;

«Όταν κλαίει γιατί κάποιος δεν του δίνει κάτι, η μαμά, η γιαγιά, ο παππούς ή πάει κάποιος να του δώσει ένα φάρμακο για παράδειγμα, εκεί έχουμε κλάματα και υστερίες, τότε με φωνάζει τύπου «Μπαμπά, έλα να με σώσεις».

-Έχει καλύτερη σχέση μαζί σου απ' ό,τι με τη μητέρα του; Σου έχει αδυναμία;

«Αλλάζουμε... έχουμε διαχωρίσει τι κάνει ο καθένας με το παιδί, κάτι που γίνεται υποσυνείδητα, ο μικρός έχει αδυναμία στον καθένα, ανάλογα με την ανάγκη του. Αν δεν θέλει να κοιμηθεί, θα πάει στη μαμά, με μένα ξέρει ότι θα τον πάρω αγκαλιά και θα πάμε για ύπνο, είναι η δουλειά μου αυτή. Αν είναι να κάνει κάτι «επίπονο», με τη μυτούλα του ή κάποιο φάρμακο, θα έρθει σ' εμένα, που εγώ τον λυπάμαι. Αυτό που λένε ότι τα παιδιά κινούνται χειριστικά, ισχύει, μας χειρίζεται ανάλογα με το τι χρειάζεται. Είμαι σε πολύ καλή περίοδο, νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Με τον Χάρη μας είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ήρεμοι, υγιείς», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved