Ελένη Καρακάση: Η πρωτοχρονιάτικη ανάμνηση που δε θα ξεχάσει ποτέ
Showbiz

Ελένη Καρακάση: Η πρωτοχρονιάτικη ανάμνηση που δε θα ξεχάσει ποτέ

Η Ελένη Καρακάση μοιράστηκε την ανάμνηση από τις γιορτές που θα θυμάται πάντα.

Εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός είναι και τραγουδίστρια, και την έχουμε δει ως coach στο «Your Face Sounds Familiar». Η ίδια μίλησε για το αν θα συμμετέχει ξανά στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1, ενώ αποκάλυψε ένα όνειρο της και μια εορταστική ανάμνηση.

Στο «Your Face Sounds Familliar» θα συμμετέχεις ως coach;

«Θα ήθελα να μπορούσα να το κάνω, δεν ξέρω καθόλου το πρόγραμμα ή τις μέρες που θα είναι. Έχω πει κάποια ελάχιστα πράγματα, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο επίσημο ραντεβού. Σίγουρα το πρόγραμμα μου είναι αρκετά φορτωμένα με τα γυρίσματα και το παιδικό θέατρο. Θα ήθελα να μπορώ να το κάνω, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνδυάσω τους χρόνους».

Ένα όνειρο σου;

«Το πιο απλό όνειρο που έχω είναι, οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μου, η οικογένεια μου, οι φίλοι να είναι καλά. Να μη χτυπήσει το τηλέφωνο μου για κάτι κακό, θα ήθελα όλοι να είναι καλά. Αυτό. Να είμαι και να είμαστε καλά, να έχω καλές δουλειές, να είμαι σε δουλειές που περνάω καλά και να λυθούν ως δια μαγείας τα οικονομικά μου προβλήματα! Ή, τουλάχιστον, να δουλεύω και να μπορώ να καλύπτω τις υποχρεώσεις μου. Θέλω απλά πράγματα. Αυτό είναι το όνειρο μου».

Στο «Your Face Sounds Familliar»

Θέλεις να μοιραστείς μια εορταστική ανάμνηση;

«Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα τις γιορτές που δούλεψα για πρώτη φορά ως τραγουδίστρια σε μαγαζί και δεν ήμουν με την οικογένεια μου. Έκανα τον διασκεδαστή στους ανθρώπους που είχαν επιλέξει το συγκεκριμένο μαγαζί για το ρεβεγιόν τους. Περίμενα πως θα περνούσα χάλια, όμως, τελικά γύρισε σε πολύ θετικό όλο. Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου, το ότι ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που τους ευχήθηκε από το μικρόφωνο καλή χρονιά, οι αγκαλιές και οι ευχές με ξένους ανθρώπους ήταν κάτι πολύ διαφορετικό και μου άρεσε παρά πολύ», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved