Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα beauty tips και η διαλειμματική δίαιτα που ακολούθησε (photos)
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα beauty tips και η διαλειμματική δίαιτα που ακολούθησε (photos)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και έχει τα δικά της tips ομορφιάς.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day», αποκάλυψε τα beauty tips που ακολουθεί, πώς καταφέρνει να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και αν θα έκανε επεμβατικά πράγματα στο πρόσωπό του.

Beauty tips ακολουθείς;

«Τα κλασικά της γιαγιάς και της μαμάς, τα οποία όμως ακολουθώ ευλαβικά. Ύπνος για να βγαίνει το πρόγραμμα, να... ξεβαφόμαστε για να αναπνέει το δέρμα μας. Δεν πίνω. δεν καπνίζω, πίνω νερά. Τα απλά κλασικά αγαπημένα, τα οποία εφαρμόζω ευλαβικά.

Θα έκανες επεμβατικά πράγματα στο πρόσωπο σου;

«Φυσικά, δεν είμαι αρνητική. Η επιστήμη προχωρά και θέλω να ελπίζω ότι σε κάποια χρόνια που μπορεί να το χρειαστώ θα είναι ακόμα πιο εύκολα και ανώδυνα. Ως γυναίκα, έχω τη φιλαρέσκεια να θέλω να διατηρηθώ όσο πιο όμορφη και νέα γίνεται. Όταν δεν προσέχουμε και πηγαίνουμε στον πλαστικό για να μας κάνει όμορφες, ε, δεν γίνεται!».

Τι έχεις κάνει και είσαι πιο κούκλα και πιο αδύνατη και από πριν κάνεις τα παιδιά σου;

«Είμαι όντως στα κιλά που ήμουν πριν από τις εγκυμοσύνες. Ακολούθησα μια διατροφή, την οποία δεν συστήνω, γιατί πρέπει να ξέρουμε τι μας ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες μας και με αυτό που μας προτείνει ο διατροφολόγος. Εγώ έκανα διαλειμματική δίαιτα ή 16/8. Για 16 ώρες δεν τρως τίποτα και για 8 τρως ό,τι θες. Την έκανα για ένα τρίμηνο, έχασα τα τελευταία κιλά που ήθελα και από τότε προσπαθώ να τα διατηρήσω. Βασίζεται στη νηστεία κι εμένα μου ταίριαξε», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved