Να πληρώσει ο Τόλης” λέει το ΣτΕ!
Showbiz

Να πληρώσει ο Τόλης” λέει το ΣτΕ!

Οι κοινοί λογαριασμοί Τόλη- Τζούλιας, αρκούν για να πιστοποιήσουν την φοροδιαφυγή, υποστήριξε ο δικηγόρος του Δημοσίου, στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Η εισήγηση του συμβούλου ήταν να μην γίνουν δεκτές οι αιτήσεις αναίρεσης του Τόλη Βοσκόπουλου. Με τις αιτήσεις, ο γνωστός τραγουδιστής ζητούσε να αναιρεθούν επτά αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με τις οποίες επικυρώθηκαν οι φορολογικές παραβάσεις και η επιβολή προστίμων που μαζί με τις προσαυξήσεις έφτανε το ποσό των 5,6 εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του Τόλη, ζήτησε την αναβολή εκδίκασης των υποθέσεων υποστηρίζοντας ότι τραγουδιστής είναι ασθενής , μετά την επέμβαση στην καρδιά που υπεβλήθη τον περασμένο Μάιο αλλά και ότι ο δικηγόρος ανέλαβε πριν από δύο μόλις ημέρες- αντικαθιστώντας τον προηγούμενο! Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

Αντίθετα, ο δικηγόρος του Δημοσίου ανέφερε ότι οι αποφάσεις του Εφετείου είναι νομικά θεμελιωμένες. Δέχτηκε ότι η εφορία δεν μπόρεσε να προσδιορίσει το σύνολο των αμοιβών που έλαβε ο τραγουδιστής χωρίς να εκδώσει δελτία παροχής υπηρεσιών, αλλά τόνισε ότι αυτό δεν επηρεάζει καθόλου το γεγονός της φοροδιαφυγής.

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Πηγή: www.newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/gossip/story/na-plirosei-o-tolis-leei-to-ste

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved