H Ελευθερία Ελευθερίου στο gossip-tv: «Δεν πουλάω τη σχέση μου»
Showbiz

H Ελευθερία Ελευθερίου στο gossip-tv: «Δεν πουλάω τη σχέση μου»

Η Ελευθερία Ελευθερίου διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή και μίλησε στο gossip-tv για όλα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Δεν έχουμε σχέση», στο οποίο μάλιστα πρωταγωνιστεί ο σύντροφός Δημήτρης Ταταράκης, κάτι που ομολογουμένως μας εξέπληξε.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, λοιπόν, μίλησε για τη σχέση τους, ποια χαρακτηριστικά ξεχωρίζει σε εκείνον, ενώ δεν δίστασε να βάλει στη θέση τους όσους ισχυρίζονται ότι «πουλάει» τη σχέση της.

  • Έτσι χάνει τα περιττά κιλά
  • Οι ανασφάλειές της και η sexy εικόνα της
  • Το κεφάλαιο Eurovision

-Μόλις κυκλοφόρησες νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν έχουμε σχέση», το οποίο μάλιστα οπτικοποιείται. Τι μουσική πρόταση είναι αυτή λοιπόν από μέρους σου;

Είναι πολύ σύγχρονος και σημερινός ήχος, μια ποπ πρόταση με στοιχεία όμως από την trap και dancehall μουσική... Παραγωγός άλλωστε είναι και πάλι ο iLLEOo, που μου έδωσε και το προηγούμενο hit, το «Bonita».

-Είχες αγωνία να δεις πώς θα το αγκαλιάσουν οι fans σου;

Κάθε φορά που βγάζω καινούργιο τραγούδι έχω αυτή την αγωνία. Μέχρι στιγμής δείχνει να το αγαπούν, κι αυτό γιατί μπήκε πολύ γρήγορα στις τάσεις του Youtube. Ακόμη και τα αρνητικά σχόλια δείχνουν ότι ενδιαφέρει, ότι δεν περνάει αδιάφορο.

-Στο συγκεκριμένο clip βλέπουμε και τον σύντροφό σου Δημήτρη Ταταράκη. Πώς κι έτσι;

Ο Δημήτρης συμμετέχει στο τραγούδι σε ένα ραπ σημείο. Δεν ήταν κάτι που σχεδιάζαμε, απλά εκεί που ψάχναμε μαζί με τον iLLEOo ποιος άντρας να το πει, ήταν δίπλα ο Δημήτρης και σκεφτήκαμε «Ας τον δοκιμάσουμε…». Και βγήκε πολύ ωραίο! Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του και στο video clip ήρθε φυσικά. Δεν το κάναμε δηλαδή για να πουλήσουμε τη σχέση μας, όπως γράφτηκε.

-Μεταξύ σας διαδραματίζονται περίεργα σκηνικά, αφού την ώρα του γάμου εκείνος τη στιγμή της κρίσιμης ερώτησης αποχωρεί, ενώ εσύ μετά τον εκδικείσαι βάζοντας καθαρτικό στο burger του. Θα έκανες κάτι αντίστοιχο αν συνέβαινε στην πραγματικότητα;

Άμα γινόταν τόσο σκληρός και προσβλητικό ίσως και να το έκανα! (γέλια). Για να τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα που με ντρόπιασε μπροστά στους καλεσμένους.

-Σου έχει γίνει μέχρι τώρα κάποια πρόταση γάμου;

Όχι ποτέ. Ίσως και να μην εξελίχθηκε ποτέ κάποια σχέση μου έτσι ώστε να φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

-Βλέπουμε πως τόσο εσύ όσο και ο Δημήτρης αναρτάτε συχνά κοινές φωτογραφίες στα social media. Είστε ανοιχτοί στην έκθεση της σχέσης σας;

Από την στιγμή που είσαι σίγουρος για τα αισθήματα σου, γιατί να μην το κάνεις; Δεν έχω λόγο να το κρύβω. Αυτά όλα που λένε «δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή» είναι ξεπερασμένα. Τι πιο φυσιολογικό από το να έχεις ένα σύντροφο στη ζωή σου και να το λες από χαρά στον κόσμο όλο!

-Το γεγονός ότι ο δεσμός σου απασχολεί τα media είναι κάτι που σου αρέσει ή δεν πεθαίνεις κιόλας;

Δεν μου αρέσει όταν γράφουν κάτι που δεν ισχύει ή κάτι προσβλητικό.

To ζευγάρι ποζάρει μαζί!

-Έχεις βρει στο πρόσωπο του Δημήτρη τον σύντροφο που ίσως και να σε οδηγούσε στα σκαλιά της εκκλησίας;

Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Το θέμα γάμος είναι κάτι που έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Δεν ξέρω πότε είναι αυτή. Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον, όταν δεν εξαρτώνται μόνο από μένα.

-Πώς θα τον περιέγραφες;

Η απόλυτη συντροφιά. Γελάω πολύ μαζί του, γιατί έχει έξυπνο χιούμορ και είναι κάτι που μου ελκύει σε έναν άντρα! Περνάμε πολύ καλά. Έχουμε τις ίδιες απόψεις, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον Δημήτρη είναι ότι μου κάνει πάντα support και στα δύσκολα φροντίζει να κρατάει την διάθεση μου ψηλά.

-Η δημιουργία οικογένειας και η απόκτηση παιδιών είναι κάτι που θέλεις να σου συμβεί;

Για την ώρα δεν είναι στα σχέδια μου. Νομίζω δεν είμαι έτοιμη να αποκτήσω ακόμη ένα μωράκι, στο οποίο θα ήθελα να δώσω όλο το χρόνο και την προσοχή μου. Έχω ακόμη να δουλέψω πολλά πράγματα και να εξελιχθώ.

-Πού θα σε βρουν οι γιορτές και πώς σκέφτεσαι να περάσεις την πρώτη μέρα του 2020;

Θα με βρουν άλλη μια φορά στην σκηνή να τραγουδάω. Τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι να έχω κάνει Χριστούγεννα με οικογένεια. Την μέρα κοιμάμαι και το βράδυ δουλεύω. Είμαι όμως ευγνώμων, γιατί μπορώ εκείνες τις γιορτινές μέρες να προσφέρω διασκέδαση στον κόσμο. Εμείς οι τραγουδιστές κάνουμε διακοπές μετά τα Χριστούγεννα.

-Ξέρω ότι εμφανίζεσαι με τον Νίκο Βέρτη στο ΥΤΟΝ. Τι συμβαίνει εκεί κι ο κόσμος έρχεται και παρακολουθεί το show μετά μανίας.

Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά και συνεχίζουμε έτσι, γιατί προσφέρουμε το καλύτερο show στην Αθήνα! Είμαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι ξανά με τον Νίκο Βέρτη μετά από χρόνια. Είναι σπουδαίος!

-Είσαι πολύ sexy on stage. Ειδικά η ολόσωμη φόρμα και οι μπότες που επέλεξες και είδαμε να φοράς στην πρεμιέρα έγιναν αμέσως θέμα. Απολαμβάνεις τον όρο sexy;

Ο όρος sexy που μου δώσανε είναι ένας ρόλος. Κάθε φορά που βγαίνω στην σκηνή δίνω μια παράσταση. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι προκλητικό, γιατί το sexy έχει και τα όριά του. Στην καθημερινότητα μου είμαι πολύ ντροπαλή και δεν μου αρέσει να προκαλώ. Αντιθέτως όταν βγαίνω έξω επιλέγω πάντα να φοράω άνετα ρούχα και φόρμες γιατί έτσι νιώθω πιο πολλή αυτοπεποίθηση.

-Η εικόνα στη δουλειά σου λένε πολλοί ότι παίζει σημαντικό ρόλο. Συμφωνείς με αυτήν την άποψη;

Παίζει ρόλο, αλλά η εικόνα είναι το πως νιώθεις εσύ κι αυτό που βγάζεις. Όταν φοράς κάτι απλά επειδή στο έδωσε ένας στιλίστας, τότε σε φοράει και σε χαντακώνει. Και επειδή το έχω πάθει αρκετές φορές, επιλέγω εγώ αυτά που φοράω!

Η ολόσωμη φόρμα της που έγινε viral...

-Είσαι αυστηρή με το διατροφικό σου πρόγραμμα, τη γυμναστική και όλα όσα συμβάλλουν στο να είσαι όσο το δυνατόν πιο attractive;

Τρώω τα πάντα αλλά φροντίζω να γυμνάζομαι. Κάποιες μέρες που έχω φάει πολύ φροντίζω την επόμενη να είμαι πιο προσεκτική με τις επιλογές μου. Απλά ανά περιόδους που έχω προετοιμασία για εμφανίσεις ή video clips και φωτογραφίσεις, φροντίζω να κάνω μια στεγνή διατροφή για λίγες μέρες πριν . Αλλά μπορώ να πω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω καλά γονίδιά γιατί δεν μπορώ να αντισταθώ στο καλό φαγητό.

-Αλήθεια, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει ανασφάλειες;

Όπως όλες οι γυναίκες. Έχουμε τις ορμόνες μας που κάποιες στιγμές μας τρελαίνουν. Λογικό δεν είναι;

-Τι είναι αυτό που θέλεις να κατορθώσεις επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικό επίπεδο;

Αυτή την στιγμή έχω επικεντρωθεί πολύ στο επαγγελματικό κομμάτι! Θέλω να πω σύγχρονα τραγούδια και κάθε μήνα να εξελίσσομαι ακόμα ποιο πολύ! Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά.

  • Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το backstage του νέου της clip και με τον Δημήτρη Ταταράκη...

Το νέο της video clip...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved