Άνδρη Θεοδότου: Αυτά περιμένει από τη νέα χρονιά
Showbiz

Άνδρη Θεοδότου: Αυτά περιμένει από τη νέα χρονιά

Η Άνδρη Θεοδότου εξομολογήθηκε όσα θέλει για το 2020.

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά «Έλα στη θέση μου», μίλησε για την χρονιά που φεύγει και όσα θα θυμάται από αυτήν, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στη σειρά του Alpha.

Σε τι φάση σε πετυχαίνω αυτή την περίοδο;

Εξακολουθώ να βρίσκομαι στην καθημερινή σειρά του Alpha «'Ελα στη θέση μου». Ακόμα, κάνω λίγο θέατρο, κυρίως γράφοντας, έπειτα από δική μου επιλογή λόγω φόρτου εργασίας.

Τι αίσθηση σου άφησε η χρονιά που φεύγει;

Βρισκόμαστε λίγο μετά την κρίση και έχουμε αυτόν τον απόηχο. Βέ­βαια, οι δυσκολίες οικονομικής φύσεως υπάρχουν ακόμα, όπως και στον εργασιακό τομέα αν και έχουν αρχίσει να ανοίγουν κάποιες δουλειές. Από εκεί και πέρα, δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτόν. Και πάλι, όμως, λέμε δόξα τω θεώ και συνεχίζουμε...

Έχω την εντύπωση ότι, φέτος, κέρδισες λίγο παρα­πάνω ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τα προηγούμε­να χρόνια.

Ισχύει. Ενώ το καλοκαίρι έπαιξα στις «Ικέτιδες», τον χειμώνα αποφάσισα να μην κάνω θέατρο και να έχω μόνο τα γυρίσματα της σειράς, αφιερώνο­ντας περισσότερες ώρες στον άντρα και στο παιδί μου.

Άνδρη Θεοδότου

Μέσα σε όλα αυτά έχεις και την καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». Πώς κυλάει η τέταρτη σεζόν της;

Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που κάνουμε, καθώς κάθε χρόνο πρέπει να βρίσκουμε έναν τρόπο για να πείσουμε τους τηλεθεατές ότι υπάρχουμε. Πάντως, δεν είναι εύκολο να κρατάς ένα σίριαλ από τα καλά χαρτιά του σταθμού, και αυτό οφείλεται σε όλη την ομάδα.

Τι περιμένεις από το 2020;

Το μόνο που θέλω είναι ειρήνη και να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα. Δεν μπορώ να ακούω για τις εμπόλεμες καταστάσεις, για όσα γίνο­νται στο Αιγαίο, στη Συρία, στην Κύπρο, στη Μέση Ανατολή, για το Οι­κόπεδο 12 ή να... κρατήσουν όπλα.

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved