Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι δύσκολες στιγμές της ζωής της και το πρόβλημα υγείας του γιου της
Showbiz

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Οι δύσκολες στιγμές της ζωής της και το πρόβλημα υγείας του γιου της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με ειλικρίνεια.

Η τηλεπαρουσιάστρια παραχώρησε συέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού και ήταν αποκαλυπτική. Δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές της αλλά και στην περιπέτεια υγείας του γιου της και πώς το αντιμετώπισαν.

Τι άλλαξε μετά την αποχώρηση σου από την τηλεόραση;

Αλλαξε, έβαλα στη ζωή μου το τα γυρίσμα­τα για το κανάλι μου, το Vicky’s vita, που το μότο του είναι «Ζήσε καλύτερα», το οποίο έχει μόνο χρήσιμες πληροφορίες. Η τηλεόραση θα έπρεπε να ασχολείται με το να προάγει τις ζωές των ανθρώπων και όχι να ασχολείται με τις ζωές των ανθρώπων. ....

Δεν σου αρέσουν οι εκπομπές που ασχολούνται με τις ζωές των ανθρώπων;

Καθόλου, δεν θα μπορούσα ποτέ να τις υποστηρίξω ούτε τις βλέπω, θα με προχωρήσει, θα με πάει μπρο­στά, αν μάθω με ποιον είναι σήμερα η τάδε και με ποια βγήκε το βράδυ ο τάδε; Μου κάνει καλό ως άν­θρωπο; Με προχωράει η πληροφορία του τι δήλωσε ο τάδε; Όχι, με γυρνάει σε μια χαμηλή δόνη­ση, δεν με ενδιαφέρουν αυτά.

Τι παρακολουθείς στην τηλεόραση;

«Άγριες Μέλισσες», φανατικά και «Το κόκκινο ποτάμι», ως Πόντια που εί­μαι, καιρός ήταν, να πάμε λίγο στην ποιότητα, ευτυχώς.

Πες μου για τις θυσίες που έχεις κάνει για να διατη­ρείς άψογη τη σιλουέτα σου, όπως και τη λάμψη του προσώπου σου.

Δεν έχω καταλάβει καν ότι είμαι έτσι, το ακούω από τους άλλους, εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό. Νομίζω ότι είναι μια εσωτερι­κή κατάσταση, αυτό εκπέμπεται προς τα έξω. Πέρασα δύσκολες περιόδους στη ζωή μου, που μέσα μου δεν ήμουν καλά, ταλαιπωρήθηκα αρκετά.

Ποια ήταν η πιο έντο­νη, δυνατή και δύσκολη στιγμή ζωής για σένα;

Δύσκολες στιγμές ήταν όταν κλονίστηκε η υγεία δικών μου ανθρώπων. Παλαιότερα είχα ένα θέμα με το παιδί μου, ένα ατύ­χημα με το μάτι του, το οποίο αντιμετωπίσαμε πολύ καλά, με τη δική του υπομονή και τη δική μου στήριξη και πίστη. Του είπα από την αρχή: «Δεν υπάρχει περίπτωση, το ματάκι σου θα γίνει καλά», το πίστευα και το κάναμε πράξη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved