Παντζόπουλος: Η νέα επιτυχία, η φωτό με τον αδερφό της Μενεγάκη & το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου
Showbiz

Παντζόπουλος: Η νέα επιτυχία, η φωτό με τον αδερφό της Μενεγάκη & το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Οι επιτυχίες για τον Μάκη Παντζόπουλο συνεχίζονται και διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδιοκτήτης ενός υπέροχου ξενοδοχείου στην Άνδρο, του οποίου μάλιστα οι υπηρεσίες αναγνωρίστηκαν και βραβεύτηκαν.


Πιο συγκεκριμένα, ο Μάκης Παντζόπουλος θέλοντας να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα, ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του ξενοδοχείου στο Ιnstagram, στην οποία ποζάρει ο ίδιος κρατώντας το βραβείο και δίπλα του είναι ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής Μισόκαλος.


«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι βραβευτήκαμε ως το «Καλύτερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο» στα Boutique Hotel Awards 2019! 🎉Η εκδήλωση για την απονομή των βραβείων ήταν πραγματικά μαγική, γεμάτη με υπερηφάνεια και χαρά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες μας για τη εμπιστοσύνη τους. ☁️Sky is the limit…☁️» #onarexperience #onarandros #onar #boutiquehotelawards #bestbeachhotel #bestcoastalhotel #bestbeachorcoastalhotel #award #hotelawards #winners #thankyou #boutiquehotelawardswinner», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.


Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αφήσει το σχόλιο της στη φωτογραφία, ενώ και ο Άγγελος Λάτσιος ήταν ένας από αυτούς που σχολίασαν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση αλλά και τι του έγραψαν στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved