Απίστευτο! Η κόρη Πετρούνια-Μιλλούση ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και ανέβηκε στη δοκό! (pics)
Showbiz

Απίστευτο! Η κόρη Πετρούνια-Μιλλούση ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της και ανέβηκε στη δοκό! (pics)

Είναι δεν είναι ενάμιση μηνός η κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση και οι γονείς της ήδη άρχισαν να τη μυούν στον μαγικό κόσμο των αθλημάτων που υπηρετούν! 

Και όμως συνέβη! Η νεογέννητη κόρη του ευτυχισμένου ζευγαριού, όχι μόνο βρέθηκε στο γυμναστήριο όπου προπονούνται οι γονείς της αλλά ήδη ανέβηκε και στη δοκό όπου έχει μεγαλουργήσει η μητέρα της!

Προφανώς η δεσποινίς Πετρούνια θα μπει από νωρίς στα... βάσανα και τις αγωνίες του πρωταθλητισμού αφού η Βασιλική Μιλλούση ήδη την πήγε στον χώρο όπου έχει περάσει ατέλειωτες ώρες με σκληρή δουλειά και προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής και μάλιστα με τεράστια επιτυχία.

Η ευτυχισμένη μαμά μάλιστα, ανέβασε και μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατάει τρυφερά την κόρη της και να την ανεβάζει πάνω στη δοκό γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Λοιπόν παιδιά...τι σας έλεγα ότι θα κάνουμε δοκό...η πρώτη μας επαφή ήταν επιτυχής».

Προφανώς η μικρούλα νιώθει ήδη σαν να είναι στον... φυσικό της χώρο και δεν αποκλείεται σήμερα να μιλάμε για την πρωταθλήτρια του αύριο!
Δείτε την υπέροχη φωτογραφία μαμάς και κόρης που έχει ήδη αποσπάσει χιλιάδες likes:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved